НІБУЛОН відвантажує пшеницю до Єгипту рекордними темпами
НІБУЛОН відвантажує пшеницю до Єгипту рекордними темпами

НІБУЛОН відвантажує пшеницю до Єгипту рекордними темпами

ТОВ СП «НІБУЛОН» відправило другу партію пшениці у 63 тис. т до Єгипту за угодою з GASC.

Як говориться у повідомленні компанії у Facebook, зерно навантажили на судно EDFU держкомпанії Єгипту National Navigation Company на якірній стоянці PGM-2 компанії TTS Operator SRL (Констанца).

«Завдяки злагодженій і професійній роботі команди флоту «НІБУЛОНу» та наших стратегічних партнерів — компанії TTS (Transport Trade Services) — добова норма навантаження зерна досягала рекордних 18,2 тис. т. Цей високий показник продуктивності є дуже важливим, адже разом зі стабільним вантажопотоком дає можливість добитися скорочення витрат із доставки. Це у підсумку дозволяє Дунайському зерновому коридору конкурувати з портами Великої Одеси», — пояснив  директор з логістики компанії «НІБУЛОН» Сергій Калкутін.

Він зазначив, що в умовах війни і перманентної небезпеки мати повноцінний альтернативний логістичний канал доставки збіжжя на експорт — не додаткова опція, а життєва необхідність, від якої залежить продовольча безпека світу.


Для довідки: до війни компанія «НІБУЛОН» обробляла 82 тис. га землі, володіла і управляла мережею внутрішніх елеваторів і річкових терміналів і сучасним морським терміналом, розташованим у Миколаєві. «НІБУЛОН» експортувала переважно кукурудзу, пшеницю і ячмінь у більш ніж 20 країн світу. Крім того, компанія мала широку лінійку флоту (річковий, морський і змішаний).


Джерело матеріала
loader
loader