Український трейлер горору «Субстанція»
Український трейлер горору «Субстанція»

Український трейлер горору «Субстанція»


 Компанія Adastra Cinema рада повідомити, що стрічка «Субстанція» - сенсація Каннського кінофестивалю-2024, сатиричний горор-трилер режисерки Каролі Фаржа, офіційно вийде в український прокат 10 жовтня. 

 «Субстанція» отримала приз Канн за найкращий сценарій та була напрочуд тепло прийнята першими глядачами, пресою та конкурсним журі, отримавши 13-хвилинні овації після прем’єри. Наразі картина утримує 93% рейтинг на Rotten Tomatoes. 

 Фільм ознаменував собою кінематографічний камбек для легендарної акторки Демі Мур («Привид», «Непристойна пропозиція», «Солдат Джейн») та новим проривом для Маргарет Кволлі, відомою за ролями у «Бідолашних створіннях», «Одного разу… в Голлівуді», «Покоївці». Також у картині Каролі Фаржа ключову роль зіграв Денніс Квейд («Життя і мета собаки») який в останній момент перед стартом зйомок замінив свого друга Рея Ліотту, що помер у травні 2022-го. 

 Синопсис: Елізабет Спаркл (Демі Мур) - справжня суперзірка та володарка премії «Оскар» веде популярне фітнес-шоу, аж допоки продюсер не вирішує знайти молодшу заміну. І тоді в житті Елізабет з’являється «Субстанція» - загадковий препарат для реплікації клітин, що створює кращу версію людини. Так народжується прекрасна Сью (Маргарет Кволлі): молодша, гарніша, досконаліша... І наслідки цього стають напрочуд непередбачуваними.

Тегі: трейлер
Джерело матеріала
loader
loader