Документальний фільм hromadske «Рік тигра» вийшов на Takflix
Документальний фільм hromadske «Рік тигра» вийшов на Takflix

Документальний фільм hromadske «Рік тигра» вийшов на Takflix

Герой фільму Олександр Золотов втратив квартиру і улюбленого кота Тигра. Єдиним, що в нього залишилось, була камера. Через неї чоловік розповідає свою історію.

Докуменальний фільм команди hromadske «Рік тигра» 12 вересня вийшов на Takflix. Про це повідомляється на сайті медіа.

Тепер подивитися стрічку можна в усьому світі з українськими та англійськими субтитрами.

Події фільму відбуваються 2022 року, який за східним календарем називають роком Тигра. Герой фільму Олександр під час війни залишається в рідному районі Харкова — Північній Салтівці.

Раніше в його будинку мешкали 700 людей, тепер його найближче оточення — шість сусідів та домашні улюбленці. Під час обстрілів ворожі снаряди двічі влучають у квартиру героя, і все, що залишається в Олександра — його камера, через об'єктив якої він розповідає особисту історію та показує життя на Північній Салтівці на відстані пострілу.

Фільм брав участь у Київському міжнародному кінофестивалі «Молодість» (2023 рік).

Стрічку створила команда hromadske: режисером стрічки є Олександр Назаров, продюсеркою — Настя Камінська, відео: Сашко Брама, Марія Шевченко.

  • Читайте також: «Рік тигра»: hromadske презентує документальний фільм про життя під обстрілами на Салтівці
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Долучитись
Джерело матеріала
loader
loader