Як купити чи орендувати землю через земельні аукціони
Як купити чи орендувати землю через земельні аукціони

Як купити чи орендувати землю через земельні аукціони

Лідер із залучення та підготовки учасників до земельних аукціонів  – майданчик Української універсальної біржі  – проводить безкоштовне навчання для усіх бажаючих працювати на ринку землі.

Як швидко знаходити цікаві аукціони із потрібними ділянками, як подавати пропозицію для участі у земельних торгах, зокрема, і на аукціони від Земельного банку, які документи завантажувати, що таке гарантійний та реєстраційний внески тощо.

Відповіді на усі ці та інші запитання щодо підготовки та участі у земельних аукціонах нададуть досвідчені та професійні експерти майданчика Української універсальної біржі.

Коли? – 18 вересня!

О котрій годині? – Стартуємо о 10. 00 год.

Вартість навчання? – Безкоштовно!!!

Що потрібно для участі у вебінарі? – Зареєструватися за посиланням  https://forms.gle/be1dZJjXBWVxnhMk7.

P.S. Державний земельний банк уже оголосив перші 24 аукціони із оренди державних земель. Ділянки цікаві та перспективні: від 2 га і до 262 га в одному лоті. Експерти майданчика УУБ проконсультують із усіх питань щодо участі у таких аукціонах уже нині, щоб ви напевне не проґавили цікаву ділянку для вашого бізнесу.

Довідка. Майданчик ТОВ «Українська універсальна біржа» – акредитований (офіційний) майданчик системи Прозорро.Продажі. З перших днів запуску земельних аукціонів активно працює як із організаторами торгів, так і з потенційними покупцями та орендарями. За цей час менеджери маркетплейса залучили та допомогли подати найбільше пропозицій на торги: понад 5200. І переважна їх більшість стали переможними.

Тож наші спікери мають досвід та знання і готові ними поділитися з вами.


Перегляди: 0
Джерело матеріала
loader
loader