Як правильно чистити манго: ідеальний спосіб
Як правильно чистити манго: ідеальний спосіб

Як правильно чистити манго: ідеальний спосіб

Манго – це неймовірно смачний фрукт, багатий вітамінами та корисними мікроелементами. Але кожного разу перед купівлею люди замислюються над доцільністю придбання, адже згадують, що на них чекає довгий та досить важкий процес очистки.

Проте такі думки не повинні більше відвідувати нікого. Тепер є дійсно ідеальний спосіб, щоб почистити манго. Про нього в TikTok розповів користувач Casa Tips. Для цього знадобиться лише один предмет з кухонного приладдя, який точно є на кухні в кожного.

Блогер на відео показує, що манго можна почистити так само легко, як і картоплю чи моркву. Для цього він використовує овочечистку. Завдяки цьому приладдю ви ніколи не відріжете зайву м’якоть від фрукту, яку потім доведеться викидати у смітник.

Крім цього, блогер також показав, як відрізати від вже почищеного манго красиві шматки. Для цього йому також стала в нагоді овочечистка. А точніше, та її частина, яка призначена для виймання зіпсованих частин овочу. Він просто встромив її у почищене від шкірки манго, та провів по всій його довжині. В результаті він отримав красиві продовгуваті шматки, які не соромно подати до столу.

Як правильно чистити манго: ідеальний спосіб

На OBOZ.UA є багато рецептів із манго:

  • Молочний коктейль з манго
  • Салат з креветками та манго
  • Крюшон з манго
Джерело матеріала
loader
loader