Коко Джонс вигуляла космічну сукню українського бренду в Нью-Йорку. Фото
Коко Джонс вигуляла космічну сукню українського бренду в Нью-Йорку. Фото

Коко Джонс вигуляла космічну сукню українського бренду в Нью-Йорку. Фото

26-річна американська співачка й актриса Коко Джонс дебютувала на церемонії нагородження MTV Video Music Awards 2024 в Нью-Йорку, США, у вишуканому космічному образі від українського модного дому Lever Couture, а саме з колекції Leleka. Знаменитість з'явилася на премії через номінацію у категорії "Виступ року" за хітовий сингл ICU, який на Spotify прослухали понад 55 млн разів.

І хоч Коко Джонс не отримала славнозвісної статуетки, але точно приголомшила публіку сітчастою сукнею зі стрічок і пропіарила українську модельєрку Лесю Верлінгієрі. OBOZ.UA зібрав більше світлин акторки з церемонії нагородження і детальніше розповість, хто ще з голівудських зірок обирає цей вітчизняний бренд. 

Сукня Коко Джонс заледве прикривала її сідниці й груди. Однак найбільше уваги привертало не це, а незвичайна форма, колір і текстура тканини. Вбрання складалося з чимало кількості сітчастих стрічок сірого кольору, які виблискували під світлом. Цікавим рішенням також було зробити із них шлейф як продовження сукні.

Образ співачки був суворим і легким одночасно. Завдяки глянцевим стрічкам модельєрка добилася ефекту футуризму, зберігаючи при цьому відчуття руху. Завершила цей ансамбль Коко Джонс сріблястими босоніжками Stuart Weitzman з зав'язками, які обвивали гомілки.

Обрані аксесуари також підкреслювали космічний стиль образу: персні, сережки та браслети з коштовним камінням виблискували на її руках, мочках і зап'ястях.

Варто додати, що образи від Lever Couture вже не вперше обирають світові знаменитості. Однією з найголовніших фанаток бренду є Аня Тейлор-Джой. Також вбрання від українців носили Дженніфер Лопес, наречена найбагатшої людини світу Джеффа Безоса, телеведуча Лорен Санчес, голлівудська акторка Мілла Йовович, британська актриса Волліс Дей і інші.

Коко Джонс вигуляла космічну сукню українського бренду в Нью-Йорку. Фото

Раніше OBOZ.UA писав, що у схожій сукні актриса Ешлі Парк, яку прославила роль Мінді Чен у серіалі "Емілі в Парижі" від Netflix, прийшла на прем'єру четвертого сезону серіалу в образі від української модельєрки.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader