До Києва прибув президент Естонії Алар Каріс
До Києва прибув президент Естонії Алар Каріс

До Києва прибув президент Естонії Алар Каріс

Зранку 12 вересня до Києва приїхав президент Естонії Алар Каріс. Про свій візит політик повідомив політик на своїй сторінці у соцмережі Х. Каріс не назвав ціль візиту, проте зазначив, що у нього "запланована низка зустрічей та переговорів із представниками української влади".

Напередодні до української столиці прибула велика кількість світових лідерів на саміт кримської платформи. 12 вересня у Києві проходить саміт перших леді та джентельменів.  

- Прибув до Києва поїздом сьогодні вранці. Попереду зустрічі та обговорення, щоб підтвердити нашу непохитну підтримку України та її цілей. Ми з українським народом у його боротьбі за свободу та незалежність, – написав естонський президент.

Це третій візит естонського президента в Україну з моменту повномасштабного вторгнення. Він відвідував Київ 13 квітня 2022 року та 2 травня 2023 року.

Алар Каріс прибув до Києва. Фото: twitter.com/AlarKaris

  • 11 вересня в Києві з візитом був держсекретар США Ентоні Блінкен. Він оголосив про надання гуманітарної та енергетичної допомоги Україні на загальну суму понад 700 мільйонів доларів. 
  • 23 серпня до Києва з офіційним візитом прибув прем’єр-міністр Індії Нарендра Моді. Це був його перший візит в Україну. 
Теги за темою
Естонія
Джерело матеріала
loader