АПЛ: дубль Голанда приніс "Манчестер Сіті" вольову перемогу, "Ліверпуль" несподівано програв
АПЛ: дубль Голанда приніс "Манчестер Сіті" вольову перемогу, "Ліверпуль" несподівано програв

АПЛ: дубль Голанда приніс "Манчестер Сіті" вольову перемогу, "Ліверпуль" несподівано програв

Відбулася низка матчів четвертого туру чемпіонату Англії з футболу.

У поєдинках 4-го туру англійської Прем'єр-ліги (АПЛ) сезону-2024/25 "Манчестер Сіті" вдома здобув вольову перемогу над "Брентфордом" (2:1) українця Єгора Ярмолюка, а "Ліверпуль" на своєму полі неочікувано поступився "Ноттінгему" (0:1).

Уже на 23-й секунді зустрічі "бджоли" відкрили рахунок проти чинного чемпіона Англії – відзначився Йоан Вісса.

Проте ще в першому таймі "городяни" перевернули перебіг протистояння – дубль оформив Ерлінг Голанд, забивши на 20-й і 32-й хвилинах. Цікаво, що в епізоді з другим голом норвежця результативну передачу віддав воротар "небесно-блакитних" Едерсон. Після перерви рахунок на табло не змінився.

Зазначимо, що Ярмолюк вийшов на поле з лавки для запасних на 84-й хвилині. Ця поява стала для українця першою в нинішньому розіграші АПЛ.

Здобувши четверту поспіль перемогу на старті сезону чемпіонату Англії, "Манчестер Сіті" з 12 очками лідирує в турнірній таблиці. "Брентфорд" з 6 балами посідає восьму позицію.

У паралельному матчі "Ноттінгем" здобув сенсаційну перемогу над "Ліверпулем" завдяки голу, який на 72-й хвилині забив Каллум Гадсон-Одої. Відігратися "червоні" не зуміли.

Це перша поразка "мерсисайдців" цього сезону АПЛ і перша під керівництвом Арне Слота. "Ліверпуль" з 9 пунктами йде на другому місці в турнірній таблиці. "Ноттінгем" (8 пунктів) піднявся на четверту сходинку.

"Динамо" обіграло "Зорю", здобувши четверту перемогу поспіль на старті сезону УПЛ (відео)

"Чорноморець" із шедевром на останніх секундах вирвав перемогу над "Інгульцем" у матчі УПЛ (відео)

Чемпіонат світу-2024 з футзалу: розклад і результати всіх матчів

Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader