MELOVİN послав п'яну жінку просто під час концерту
MELOVİN послав п'яну жінку просто під час концерту

MELOVİN послав п'яну жінку просто під час концерту

Просто посеред шоу співак призупинив власний концерт.

Український співак Melovin (справжнє ім'я - Костянтин Бочаров) визвірився на жінку, яка була в нього ж на концерті.

Як пише ТСН, ситуація трапилася в Дніпрі. Просто посеред шоу співак призупинив власний концерт, почувши у свій бік образливі викручування із залу.

Співак попросив неадекватну жінку перестати заважати йому співати. Тим часом, жінка проігнорувала це і продовжувала голосно щось викрикувати з місця.

Хто такий Меловін?

MÉLOVIN (справжнє ім'я Костянтин Миколайович Бочаров; нар. 11 квітня 1997, Одеса, Україна) - український співак, переможець шостого сезону українського вокального шоу "X-Фактор", переможець другого сезону гіпершоу "Маска". Представник України на 63-му пісенному конкурсі "Євробачення" в Португалії з піснею "Under The Ladder", де посів у фіналі 17-те місце. У липні 2021 року Меловін здійснив камінг-аут як бісексуал на Atlas Weekend 2021, пише Вікіпедія.

Унаслідок цього MELOVIN розлютився і відправив хейтерку за російським кораблем.

Пізніше виявилося, що жінка була не твереза. Своєю чергою, співак вважав це приводом записати відео і попередити своїх фоловерів про шкоду зловживання алкоголем.

Новини шоу-бізнесу в Україні та в світі:

Зазначимо, співак Melovin відверто розповів про свій затяжний алкоголізм і як він позбувся поганої звички. За словами Melovin, його лікар порадив провести додаткові дослідження печінки і зазначив, що у того може бути підозра на цукровий діабет.

А також Melovin не приховує свою хворобу і розповів, як він змінив свій звичний графік. Співак змушений постійно вимірювати рівень цукру в крові, за його словами, він це робить постійно.

Джерело матеріала
loader
loader