CNN пише, що біля гольф-клубу у Флориді стріляли саме у Трампа
CNN пише, що біля гольф-клубу у Флориді стріляли саме у Трампа

CNN пише, що біля гольф-клубу у Флориді стріляли саме у Трампа

Президент Джо Байден і віце-президентка Камала Гарріс “із радістю дізналися”, що Трамп перебуває у безпеці та були проінформовані про інцидент.

На кандидата в президенти США Дональда Трампа у неділю, 15 вересня, було здійснено чергову спробу замаху, він цілий і неушкоджений. Секретна служба США оперативно затримала підозрюваного. За  джерел CNN, ціллю нападу був саме Трамп.

Директор із комунікацій передвиборчої кампанії Трампа Стівен Чунг запевнив, що колишній президент перебуває у безпеці.

“Президент Трамп у безпеці”, – заявив Чунг, додавши, що наразі не може повідомити жодної додаткової інформації щодо інциденту.

Білий дім також прокоментував ситуацію. Зокрема, президент Джо Байден і віцепрезидентка Камала Гарріс були оперативно поінформовані про інцидент. У повідомленні зазначено, що вони “з полегшенням дізналися, що колишній президент Трамп у безпеці”.

За інформацією CNN, ймовірний нападник був затриманий коли намагався напасти на Трампа під час його гри в гольф. Також журналісти повідомляють, що у підозрюваного знайшли довгу рушницю.

Обставини інциденту ще з’ясовують, триває розслідування.

Відзначимо, ця подія сталася майже рівно через два місяці після того, як на Трампа було скоєно замах під час мітингу в Батлері, штат Пенсільванія. Тоді Трамп отримав незначне поранення вуха.

Раніше ЗМІ повідомляли, що ймовірною ціллю нападника був не Трамп.



Теги за темою
США Джо Байден Дональд Трамп Президент напад
Джерело матеріала
loader
loader