Збірна України з рахунком 1:7 програла на старті чемпіонату світу з футзалу. Відео
Збірна України з рахунком 1:7 програла на старті чемпіонату світу з футзалу. Відео

Збірна України з рахунком 1:7 програла на старті чемпіонату світу з футзалу. Відео

Збірна України з футзалу програла Аргентині у 1-му турі чемпіонату світу, який у ці дні проходить у трьох містах Узбекистану. Поєдинок у Ташкенті завершився з рахунком 7:1.

Обидві команди розпочали двобій дуже інтенсивно, діючи практично без зупинок. М'яч більшу частину часу був у грі та у першій половині тайму обидві збірні мали непогані шанси на гол.

Олександр Косенко дуже активно проводив заміни: буквально 2-3 хвилини і одразу нова четвірка вдиралася на паркет. На 18-й хвилині "жовто-сині" відкрили рахунок. Павло Шотурма чудово розібрався у штрафному майданчику.

На жаль, утримати переможний рахунок нам не вдалося. На 19-й хвилині Аргентина зрівняла рахунок, а потім стався скандальний епізод, який серйозно морально підкосив українців.

Суддя побачив порушення в епізоді, коли нашого футзаліста збив суперник, і українець уже за інерцією влетів до аргентинця.

Порушення точно реалізував Арр'єта.

Друга половина розпочалася катастрофічно. На першій хвилині неузгоджені дії нашої оборони призвели до третього пропущеного голу.

Майже одразу Аргентина могла забивати і вчетверте, але нас врятувала штанга.

Збірна України ніяк не могла повернутися до ритму, гравці почали пред'являти один одному претензії та зрештою пропустили ще двічі.

Косенко за 6 хвилин до фінальної сирени поміняв воротаря на п'ятого польового гравця, але в результаті це призвело лише до 6-го та 7-го пропущених голів.

Свій наступний матч на мундіалі Україна проведе 18 вересня проти Анголи. Почав о 15.30.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Чи не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader
loader