Ідеальний образ на осінь: Аліна Френдій показує, як одягнутися у вересні
Ідеальний образ на осінь: Аліна Френдій показує, як одягнутися у вересні

Ідеальний образ на осінь: Аліна Френдій показує, як одягнутися у вересні

У перший місяць осені вже стає доволі помітною зміна сезону, оскільки ранки та вечори стають достатньо прохолодними. Та й загалом перша половина вересня видалася не досить теплою, тому без одягу на довгий рукав нам вже не обійтися.

Задля пошуку власного стилю та для черпання натхнення ми часто звертаємося до образів відомих інфлюенсерів. Серед найвідоміших модних блогерок в Україні є Аліна Френдій, яка нещодавно показала цікавий образ на осінь в кількох кольорах та фактурах.

Вересневий образ Аліни Френдій

Тернополянка є засновницею бренду одягу COOSH, тож часто приміряє на собі вбрання саме своєї марки. На прогулянку у вересні Аліна Френдій одягнула білу футболку, яку поєднала з блакитною сорочкою. На низ модниця одягнула сірі джинси.

Зверху інфолюенсерка одягнула однобортний жакет з преміум екозамші від COOSH, який коштує на сайті бренду 6500 гривень. Свій образ блогерка доповнила коричневими чоботами казаками від власного ж бренду з минулого сезону.

Жакет, який одягнула Аліна Френдій
Жакет, який одягнула Аліна Френдій / Фото з сайту бренду

Аліна зачесала волосся в пучок, одягнула сонцезахисні окуляри та довершила аутфіт численними аксесуарами. Головною родзинкою виходу стала чорна сумка Hermes Kelly 1991 року, за якою в певний час, за її словами, вона довго полювала. До слова, таку сумку заведено носити відкритою.

Образ Аліни Френдій – ідеальний приклад того, як поєднувати між собою речі на осінь. Не бійтеся багатошаровості та різних відтінків у своєму аутфіті. Головне, щоб все правильно поєднувалося між собою та мало стильний вигляд.

Джерело матеріала
loader
loader