Марія Яремчук розповіла про материнство і чи повернеться в шоубізнес
Марія Яремчук розповіла про материнство і чи повернеться в шоубізнес

Марія Яремчук розповіла про материнство і чи повернеться в шоубізнес

У травні 2024 року у ЗМІ з'явилася інформація, що Марія Яремчук стала мамою, однак офіційно це підтвердилось лише у липні. В етері Weekend Show на М1 Марія зізналась, що її життя кардинально змінилося з появою дитини.

«Моє життя стало зовсім іншим. Звісно, воно отримало новий зміст і це моя найбільша радість нині», — зазначила молода мама.

Артистка розповіла, що історія створення фільму «Яремчук: Незрівнянний світ краси», який вийшов у 8 серпня і став лідером національного прокату, має початок у 2021 році, оскільки саме у тому році Назарію Назаровичу мало виповнитись 70 років. Цю дату хотілось відзначити гучно.

«Творчості та інформації про батька було дуже мало в медіа, тому я звернулась до режисера Артеми Григоряна, і ми прийшли до ідеї повнометражного документального фільму. Хоча спочатку я планувала створили лише альбом переспівів», — сказала Марія.

Донька Назарія Яремчука зізналась, що декого з учасників альбому Re: Yaremchuk довелось вмовляти і просити записати певну пісню, а інші артисти, такі як Джамала, яка записала кавер на пісню «Усміхнися мені», одразу погодились. До альбому також увійшли кавери від гурту «Друга ріка», Tember Blanche, Pianoboy та інших.

Також виконавиця зізналась, що поки не планує повертатись у шоубізнес. Зараз вона не має бажання співати та записувати нові пісні, однак «як тільки прийме таке рішення, одразу всіх сповістить». Нагадаємо, Марія Яремчук повідомила, що завершує свою кар'єру у 2018 році через панічний страх сцени.

Джерело матеріала
loader
loader