Наді Дорофєєвій погрожують розправою підписники
Наді Дорофєєвій погрожують розправою підписники

Наді Дорофєєвій погрожують розправою підписники

Dorofeeva показала лякаючі погрози, які вона отримує в соцмережах.

Українська співачка Надя Дорофєєва отримала першу популярність у складі дуету Время и Стекло. Після закриття колективу їй у рекордно короткі терміни вдалося побудувати успішну сольну кар'єру.

Сьогодні Dorofeeva - велика фігура на українській сцені. Її талантом і стилем захоплюються тисячі шанувальників. Утім, є у цієї популярності і зворотний бік.

Так, окрім дуже лояльних фанатів, у Додо з'явилися і досить агресивні ненависники. Вони закидають артистку в соціальних мережах погрозами.

Про це Дорофєєва повідомила у своєму блозі в Instagram. Вона опублікувала скріншот неприємного повідомлення, яке отримала від вороже налаштованого чоловіка.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва новини - Надя Дорофєєва зізналася, що їй погрожують підписники / instagram.com/nadyadorofeeva

Хто така Надя Дорофєєва?

Надя Дорофєєва або Dorofeeva - українська співачка, авторка пісень, акторка. Колишня учасниця поп-дуету "Время и Стекло" (2010-2020); зараз виступає, як сольний виконавець. Зірковий тренер музичних проєктів "Голос країни" та "Голос. Діти".

Наді Дорофєєвій погрожують розправою підписники
Хто така Надя Дорофєєва / инфографика: Главред

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська прима-балерина Катерина Кухар видала відвертість про новий роман, чутки про який з'явилися після її відео з літнього відпочинку, на якому засвітився невідомий чоловік.

Також стало відомо, що український актор Дмитро Ступка опинився в епіцентрі землетрусу - стихійне лихо розбудило всю Каліфорнію, де зараз мешкає артист, рано вранці.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader
loader