Росіяни переплутали та відкрили вогонь по власних підрозділах у Вовчанську - є втрати
Росіяни переплутали та відкрили вогонь по власних підрозділах у Вовчанську - є втрати

Росіяни переплутали та відкрили вогонь по власних підрозділах у Вовчанську - є втрати

Сили оборони України продовжують стримувати натиск російських окупаційних військ у Харківській області.

Російські військові у Вовчанську на Харківщині відкрили вогонь по власних підрозділах із реактивних систем залпового вогню. Окупанти зазнали втрат.

Про це інформує ОТУ "Харків".  

Вовчанську противник у вечірній час в північній частині міста здійснив спробу доставки особового складу із застосуванням автомобільної техніки, яку в результаті вогневого ураження, було знищено. Застосував РСЗВ по районам, прилеглим до Агрегатного заводу, чим завдав втрат власним підрозділам. Проводить заходи евакуації санітарних втрат та логістичного забезпечення", - сказано у повідомленні. 

в ОТУ додають, що в районі населеного пункту Глибоке противник здійснює поодиноке переміщення особового складу, аби поповнити некомплект на передових позиціях. Проводить інженерну розвідку маршрутів висування. Намагається відшукати нові маршрути для здійснення заходів логістичного забезпечення.

А неподалік Лукʼянців нарощує систему зв’язку, провів заходи логістичного забезпечення. В районі населеного пункту Тихе провів заведення особового складу на передові позиції, основну увагу зосередив на здійсненні повітряної розвідки з метою виявлення підрозділів Сил оборони України.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: ТСН НОВИНИ за 16 вересня 2024 | Новини України СЬОГОДНІ НАЖИВО

  • Удар РФ по Харкову: стало відомо про стан постраждалих від російскої атаки
  • Удар КАБом по багатоповерхівці в Харкові: є загибла і багато поранених
  • Наймолодший — однорічний хлопчик: прокурори повідомили про постраждалих від російського авіаудару по Харкову
Джерело матеріала
loader
loader