Вітер здуватиме з ніг: жителів однієї області попередили про небезпечну погоду
Вітер здуватиме з ніг: жителів однієї області попередили про небезпечну погоду

Вітер здуватиме з ніг: жителів однієї області попередили про небезпечну погоду

Погода принесе нові сюрпризи – у столиці України та Київській області очікується поривчастий вітер до 15-20 м/с, а місцями навіть шквали.

Погода в Україні принесе нові сюрпризи. Погодні умови погіршаться у столиці нашої держави та у Київській області. Про це попередили в Укргідрометцентрі.

"Попередження про небезпечні метеорологічні явища по Київській області та м. Київ. У найближчу годину з утриманням до кінця доби 16 вересня пориви 15-20 м/с. І рівень небезпечності, жовтий", – йдеться у повідомленні.

Про небезпеку також попередили у Київській міській військовій адміністрації. У КМВА зазначили, що в столиці можливий сильний вітер і навіть шквали.

"У найближчу годину з утриманням до кінця дня, у столиці очікується поривчастий вітер, місцями шквальний, до 15-20 м/с. І рівень небезпечності", – зазначили у відомстві.

Також у КМВА дали поради киянам, як діяти, щоб убезпечити себе і своє майно від можливих наслідків таких погодних умов:

Погода в Україні – останні новини

Раніше повідомлялося, що у нашій державі вдарить аномальна спека – стало відомо, де в Україні буде +29 градусів. Метеоролог Ігор Кібальчич розповів, якою буде погода в Україні упродовж тижня, з 16 по 22 вересня.

Також раніше повідомлялося, що в Україні зміниться дощова погода, названо дату. Після затяжних дощів у західній частині країни погода неочікувано зміниться на суху.

Нагадаємо, скоро в Україну увірветься майже 8-бальна магнітна буря. Україну вже понад тиждень "трусить" потужний геомагнітний шторм.

Вас також може зацікавити:

Джерело матеріала
loader
loader