Зірка «Конотопської відьми» Тетяна Малкова — про стосунки з чоловіком і романтичні вчинки: ексклюзив
Зірка «Конотопської відьми» Тетяна Малкова — про стосунки з чоловіком і романтичні вчинки: ексклюзив

Зірка «Конотопської відьми» Тетяна Малкова — про стосунки з чоловіком і романтичні вчинки: ексклюзив

16 вересня у популярної української акторки Тетяни Малкової день народження. Глядачі ICTV2 знають Тетяну за роллю Катерини у пригодницькій комедії «Козаки. Абсолютно брехлива історія» та прокурорки Марини з екшн-детективу «Морська поліція. Чорноморськ». Популярність Тані принесла головна роль у новому горорі «Конотопська відьма». А зовсім скоро Малкова зʼявиться на телеекранах в образі дотепної слідчої Аліси в іронічному детективі «Пес Альф»: вона разом з колегами-операми і чотирилапим напарником на прізвисько Альф розслідуватиме злочини.

Власне, на зйомках цієї детективної історії ми й зустріли іменинницю: акторка зізналась, що найкращий день народження для ней той, що проходить на знімальному майданчику. Останній такий ідеальний день вона відзначила напередодні війни під час зйомок серіалу «Морська поліція. Чорноморськ». Зі спогадів про своє вражаюче свято і почалась наша розмова.

«Режисер переодягнувся заради мене в костюм клоуна і привітав з днем народження»

— Тетяно, як святкуєте дні народження на майданчику?

Весело й яскраво! Запам’яталося святкування дня народження на зйомках «Морської поліції». Отже, 16 вересня. Ми знімаємо на морі в Чорноморську. Памʼятаю, що тоді фільмували сцену побачення героєм Діми Сови. За сценарієм, приходжу я на це побачення, ми з Дімою дивимося циркове шоу, і тут починає щось іти не за сценарієм. До мене підкрадається зі спини клоун з отакою величезною шевелюрою, дарує квіти і вітає з днем народження. Виявляється, що це був режисер Ігор Гома, який переодягнувся заради мене в клоуна. Це було дуже мило! А потім ще й чоловік з дітьми приїхали. Я просто обожнюю свій день народження на майданчиках! Та й взагалі я дуже люблю свій день народження.

Хтось там боїться своїх років, а я не боюсь. Навпаки — дуже пишаюся, що мені 36 і я насолоджуюся кожним своїм роком. Вдячна всесвіту, що у мене так усе складається в житті.

— А як проходили дні народження під час війни? Ви ж уже були за кордоном?

Так. Пам'ятаю, що якийсь день народження святкувала в родинному колі. Так по-скромному, тихо, спокійно.

«Я дуже класна актриса на майданчику, але в житті погана»

— Що чоловік зазвичай дарує, як дивує?

По-перше, у нас дуже класно розвиваються стосунки, хоча разом ми вже 9 років. І я дуже вдячна йому за те, що він завжди готовий все обговорити. Бо я знаю, що для чоловіків дуже часто це велика проблема. Але він мене чує. І не просто чує, а робить те, що ми проговорили.

Щодо подарунків і сюрпризів, то я памʼятаю, що ми домовились ще на першому чи другому році життя говорити про свої побажання. Бо ти можеш мені робити сюрпризи, але якщо вони будуть невдалі, то на моєму обличчі все відразу буде написано.  Я дуже класна актриса на майданчику, але в житті погана (сміється).

Тетяна Малкова з чоловіком Дмитром і сином

«Ми даруємо одне одному враження»

— З того, що чоловік подарував, які речі найбільше вразили?

Ми дійшли до того етапу, коли речі може купити кожен сам собі. Ми даруємо одне одному враження. Наприклад, нещодавно Діма (режисер і актор Дмитро Малков — прим. ред.) зняв глемпінг — це такий будинок-шатер зі склом. У той день якраз був найбільший зорепад за увесь рік, і в нас був чудовий романтичний вечір. Також він знає, що я дуже люблю аргентинське танго, і ми з ним разом займаємося танцями.

— Ви зараз дуже активно знімаєтесь у фільмах. Як у вашій родині розподіляються бюджет? Хто більше заробляє?

У нас спільний бюджет з першого дня проживання. Чесно кажучи, я не знаю, скільки заробляю сама і скільки виходить у Діми. Все, що є, ми умовно скидаємо в банку і, якщо потрібно щось, звідти беремо. У нас така професія, де немає стабільної зарплати. За 3 місяці можна заробити дуже багато, а за наступні пів року — нічого.

«Гонорар — це те, як людина себе оцінює, а я не дешева артистка»

— Ви можете говорити про гонорари чи вважаєте, що краще не розголошувати цифри?

Є теми, які завжди цікавлять людей: секс, релігія, політика і гроші. Я не вважаю це етичним. Стосовно гонорару — це те, як людина себе оцінює. Я не дешева артистка, бо багато в себе вкладаю: курси, мови, каскадерство, косметологія, спорт, співи, танці, йога. Все це вкладення. Моє тіло — це мій робочий інструмент, і я хочу працювати дуже якісно.

— Останнє, у що ви вклалися, і відчули, що дійсно є результат?

Дуже багато речей вистрілює тоді, коли ти цього не очікуєш. Наприклад, каскадерство вистрілило через 2 роки після того, як я почала ним займатися. І ще приклад: я за освітою педагог з правом викладання англійської мови. Хто б міг подумати, що це колись мені знадобиться? А ще педагогічний досвід розвиває навички утримування уваги аудиторії і не 10 хвилин, а 45! Так ось у мене запитання: яка освіта краща — педагогічна чи акторська?

— Ви знайшли відповідь?

Так, я дуже вдячна своєму досвіду, який він є. А акторській досвід здобувається на майданчиках.

Фото: пресслужба ICTV2

Джерело матеріала
loader
loader