Будуть "чорні" дні та обстріли: тарологиня розповіла про долю українських міст
Будуть "чорні" дні та обстріли: тарологиня розповіла про долю українських міст

Будуть "чорні" дні та обстріли: тарологиня розповіла про долю українських міст

Людмила Хомутовська, відома як психологиня, коуч та екстрасенс, зробила новий прогноз за допомогою карт Таро, розповівши, що чекає на українські міста в найближчому майбутньому.

Житомирська область : Хомутовська каже, що можливі спроби прориву з боку російських диверсантів, але вони не будуть успішними. Прогнозується швидка та жорстка розв'язка для нападаючих, хоча для регіону це важкий період.

"Чи будуть обстріли? Так, вони будуть – знову Житомир іде як шлях до якоїсь більшої цілі. Житомир – як дорога для ракет. В Житомирську область, на жаль, будуть влучання, не все зіб'ють, і буде якийсь об'єкт працюючий. Чи завод, чи щось таке потужне велике."

Гасіння пожежі після обстрілу / фото: ДСНС
Гасіння пожежі після обстрілу / фото: ДСНС

Сумська область: Тут ситуація залишається напруженою. Екстрасенс передбачає, що жертви, на жаль, продовжаться, а динаміка подій не ослабне.

"Ситуація що по Сумах, що по Сумській області – на межі. Сказати, що якесь буде полегшення – ні, поки не буде. Навпаки, тут дуже багато вогню."

Харків: Є невеликі ознаки покращення. Стрілянина продовжиться, але з деяким полегшенням. Проте об'єкти, пов'язані із відновленням, залишаться під загрозою.

Чи будуть стріляти? Так, будуть. Але трошечки буде легше. Якщо ми беремо область – активуються (обстріли) по об'єктам, які зв'язані саме з відновленням, з тим що щось ремонтують. Ці об'єкти під загрозою і, на жаль, туди буде дуже багато підходів щоб влучити, і влучання там будуть. На Харкові буде м'якше ситуація."

наслідки ракетного удару по Львову
наслідки ракетного удару по Львову

Львів: Прогнозується загроза ракетних ударів, особливо по логістичним вузлам та важливим будинкам, таким як вокзали. В області ситуація трохи краща, але також є ризик ударів по об'єктах, пов'язаних із військовими.

"Якщо ми беремо Львівську область, вона в кращому стані, але є знову ж об'єкти, які зв'язані з військовими силовиками і з тим, що там щось накопичують. На жаль, ворог це теж знає і туди буде намагатися застовувати зброю."

Рівненська, Волинська та Івано-Франківська області: У Рівненській може бути попадання, але загрози незначні. Волинь чекає на складний період з ударами по об'єктах, пов'язаних з водними ресурсами. В Івано-Франківську ситуація залишиться стабільною.

Полтава, Черкаси, Вінниця, Хмельницький: Полтавщина переживає активний період, який триватиме місяць. У Черкасах ситуація спокійніша, зосереджена на стабільній роботі захисників. У Хмельницькому можуть повторитись старі сценарії.

Дніпро, Покровськ: Ситуація залишається важкою, але просування ворога йде повільніше, ніж очікувалося.

Запоріжжя: "Супер інтенсивні обстріли повертаються. Якщо все зв'язати до купи, там навіть буде рух на рахунок невеликого, але просування ворога".

Миколаїв та Херсон: Для Миколаєва ситуація трохи покращується, але обстріл продовжуватиметься. У Херсоні очікуються "чорніші" дні, зі зростанням втрат.

Одеса: Тут тривають регулярні атаки, які йдуть одна за одною, і ситуація залишається напруженою.

А ми нагадуємо про сонячнезатемнення 2 жовтня: як використовувати цей потужний астрономічний момент для змін у житті

Крім того, Знай.ua повідомляв, проривів узимку буде менше: киянам обіцяють оновлені котельні

Джерело матеріала
loader
loader