Epic Games роздає гру за улюбленим мультфільмом вашого дитинства
Epic Games роздає гру за улюбленим мультфільмом вашого дитинства

Epic Games роздає гру за улюбленим мультфільмом вашого дитинства

Що віддають безплатно

Одна з двох доступних наразі ігор – це Rugrats: Adventures in Gameland або "Невгамовні: Пригоди в Ігроленді". Вона буде доступна до 19 вересня разом із Super Crazy Rhythm Castle. Після цього на нас чекає наступна пара безплатних ігор.

Мультсеріал "Невгамовні" від Nickelodeon виходив у 1991—2004 роках і приблизно в цей же час транслювався й в Україні. Дев'ять сезонів налічують 351 серію. У кожній серії на глядачів чекала нова пригода малюків, які втрапляли в різноманітні ситуації, поки їхні батьки нічого не помічали.

Що ж до гри, то розробники описують свій проєкт так: "Всіма улюблені малюки знову в строю! Коли Томмі, Чакі, Філ і Ліл бачать рекламний ролик нової відеогри Reptar, вони уявляють, що грають у свою власну відеогру. Завдяки силі уяви малюки перетворюють будинок Томмі на ігровий світ, сповнений екшену, захоплення та пригод. Перемикайтеся між прекрасною 8-бітною та HD графікою, обирайте свого улюбленого малюка та грайте поодинці або вдвох".

На жаль, гра має не дуже високу оцінку – 3,4 з 5 можливих балів. Натомість вона зовсім не вимоглива для сучасних комп'ютерів: процесор Core i3, відеокарта GTX 960 на 2 гігабайти та 2 гігабайти вільного місця на диску. Єдина доступна мова – англійська. Працює з Windows 10.

Дивіться трейлер Rugrats: Adventures in Gameland: відео

Надалі нас чекають такі ігри, як повністю монохромний TOEM та The Last Stand: Aftermath.

Джерело матеріала
loader
loader