Як вигідно купити чи орендувати землю: безкоштовний вебінар 18 вересня
Як вигідно купити чи орендувати землю: безкоштовний вебінар 18 вересня

Як вигідно купити чи орендувати землю: безкоштовний вебінар 18 вересня

18 вересня для усіх бажаючих відбудеться безкоштовний вебінар щодо участі у земельних аукціонах. Складатиметься він із двох частин: «Ринок землі, нюанси на практиці» та «Земельний банк: не пропустіть цей ринок».

Учасники вебінару дізнаються, як швидко знаходити цікаві аукціони із потрібними ділянками, як подавати пропозицію для участі у земельних торгах, зокрема, і на аукціони від Земельного банку, які документи завантажувати, що таке гарантійний та реєстраційний внески тощо.

Зустріч онлайн проводять досвідчені та професійні експерти майданчика Української універсальної біржі, лідера із залучення та підготовки учасників до земельних аукціонів. Спеціалісти майданчика уже допомогли успішно подати потенційним орендарям та покупцям на земельні аукціони понад 5200 пропозицій. І переважна їх більшість стали переможними.

✅ Тож наші спікери мають досвід та знання і готові ними поділитися з вами 18 вересня о 10.00 год. Вебінар безкоштовний! Реєстрація за посиланням https://forms.gle/be1dZJjXBWVxnhMk7.

Для інформації: Державний земельний банк уже оголосив 45 аукціонів із оренди державних земель. Ділянки цікаві та перспективні: від 2 га і до 262 га в одному лоті. Експерти майданчика УУБ проконсультують із усіх питань щодо участі у таких аукціонах, щоб ви напевне не проґавили цікаву ділянку для вашого бізнесу.


Перегляди: 0
Джерело матеріала
loader
loader