Лише гостроокий геній помітить "дивну" цифру за 5 секунд: дуже складна загадка
Лише гостроокий геній помітить "дивну" цифру за 5 секунд: дуже складна загадка

Лише гостроокий геній помітить "дивну" цифру за 5 секунд: дуже складна загадка

Доведеться дуже сильно постаратися, щоб зрозуміти, яка саме цифра відрізняється від усіх інших.

Розгадування головоломок та оптичних ілюзій – це складна справа, адже зазвичай такі загадки створюються таким чином, щоб добратися до відгадки було непросто.

Але регулярне виконання таких завдань може допомогти покращити уважність, спостережливість та кмітливість. Це чудове тренування для мозку, яке при цьому не потребує багато часу або сил.

У новій загадці потрібно відшукати на картинці "дивну" цифру, пише jagranjosh. Лише одна цифра з-поміж інших має такі ознаки, які роблять її відмінною від усіх інших.

Непросто буде відшукати, який саме елемент відрізняється, адже на перший погляд він зливається з усіма іншими деталями. Доведеться дуже добре постаратися, щоб правильна відповідь не вислизнула від вашого погляду.

Але потрібно буде поспішати, адже загадку треба розгадати за обмежену кількість часу – всього за 5 секунд. Мало кому вдасться зробити це настільки швидко.

Лише невелика кількість людей може настільки швидко відшукати цифру, яка відрізняється від усіх інших за певними ознаками.

Потрібно помітити "дивну" цифру за 5 секунд/ Brightside

Якщо ви готові кинути собі виклик, тоді можете перевірити свої навички спостережливості за допомогою цієї картинки-головоломки.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Загадка
Непросто буде помітити цифру, яка відрізняється від усіх інших/ Brightside

Раніше ми розповідали про складну загадку на уважність, у якій помилку на картинці за 5 секунд знайде лише найрозумніший. Тільки найуважнішим читачам вдасться зрозуміти, що саме на картинці не так.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій тільки геній знайде кубик за 8 секунд. Завдання допоможе перевірити гостроту зору та швидкість мислення. Але не варто розраховувати на те, що виконати його буде легко.

Вас також може зацікавити:

Джерело матеріала
loader
loader