Потужні вибухи, під завалами люди: масована атака РФ на Україну
Потужні вибухи, під завалами люди: масована атака РФ на Україну

Потужні вибухи, під завалами люди: масована атака РФ на Україну

У багатьох областях пролунали потужні вибухи. Російські окупанти атакували Україну "Шахедами".

Російські окупанти атакували Україну ударними дронами типу "Шахед". Велика кількість безпілотників була запущена ворогом з Курської області РФ і залітала в Сумську область. Це підтвердили Повітряні сили ЗСУ.

атака шахедов
РФ атакувала Україну Шахедами / фото: скріншот

На Сумщині лунали потужні вибухи. Ворожі "Шахеди" атакували і обласний центр. Місцеві жителі повідомляють, що "Шахеди" летіли один за одним. Сили ППО робили все можливе, щоб не дати ворожим дронам долетіти до "цілі".

Після попередньої атаки у місті були серйозні перебої зі світлом. Повідомлялося про те, що після вибухів було видно дим. У Мережі вже розлетілось відео з потужними вибухами.

Дивіться відео про атаку російських "Шахедів" на Сумщину:

взрывы в Сумах
В Сумах пролунали потужні вибухи / фото: скріншот

Також відомо, що РФ атакувала Запорізьку область. Голова Запорізької ОВА Іван Федоров заявив, що під атакою була Комишуваська громада. Росіяни зруйнували приватні будинки та інфраструктурний об'єкт. Внаслідок цього загинули щонайменше двоє людей, ще п'ятеро - поранені.

"Наразі відбувається пошук людей під завалами. Деталі уточнюються. Щодня ворог тероризує наших людей! Щодня наші діти відчувають страх! Росія - країна-терорист, яка немає існувати!" - написав він.

удар по Запорожской области
Росіяни вдарили по Запорізькій області / фото: скріншот

Слід зазначити, що вибухи було чути і на Київщині. Там працювали сили ППО.

Станом на 2:00 російські "Шахеди" зафіксовані також у Кіровоградській та Черкаській областях. Вони тримають курс на Смілу та на Умань.

атака шахедов
РФ атакувала Україну Шахедами / фото: скріншот

Новина доповнюється...

Джерело матеріала
loader
loader