Слава Камінська прокоментувала своє третє заміжжя і назвала один нюанс
Слава Камінська прокоментувала своє третє заміжжя і назвала один нюанс

Слава Камінська прокоментувала своє третє заміжжя і назвала один нюанс

Артистка відреагувала на чутки, що вирують довкола її особистого життя.

Українська співачка Слава Камінська прокоментувала, що вона нібито втретє вийшла заміж.

Так, днями в Мережі активно почали обговорювати заміжжя виконавиці. Мовляв, артистка почала називати свого обранця "чоловіком", тож, ймовірно, вони офіційно уклали шлюб. Інтерв'юер Слава Дьомін не минув повз цих пліток та звернувся до Камінської за коментарем. Виявилося, що співачка поки не йшла під вінець. Коли ж це станеться – виконавиця повідомить. Також співачка пояснила, що називає коханого вже "чоловіком", адже їм так просто зручно.

"Щойно розмовляв зі Славою Камінською. Кинув пред'яву, що вже всі ЗМІ повідомили про весілля, а мені вона не сказала, що вийшла заміж. Бо обіцяла сказати мені першому. На що отримав відповідь, що вона поки не заміжня. А свого обранця називає чоловіком, бо так зручніше", - зазначив Слава Дьомін.

Тим не менш, у фотоблогу артистка ділилася з прихильниками, що готова втретє піти під вінець. Окрім того, співачка, яка виховує сина та доньку, хотіла б ще народити дітей.

Зазначимо, Слава Камінська мала два офіційних шлюби. Першим чоловіком співачки став бізнесмен Євген. Вдруге виконавиця вийшла заміж за пластичного хірурга Едгара Камінського, від якого народила сина Леонарда та доньку Лауру. Під час повномасштабної війни артистка за кордоном зустріла нове кохання. Співачка наразі перебуває в стосунках з естонцем, якого ретельно приховує від публіки.

  • Куди зникла Марія Яремчук: чому не дає концерти, "роман" з Пономарьовим та народження первістка
  • Відомий гуморист-політик здивував, що не отримує зарплати депутата, і пояснив чому
  • Олега Винника заскочили у центрі Німеччини: представниця зірки розкрила, чим він там займається
Джерело матеріала
loader
loader