Трамп уперше прокоментував новий замах на себе
Трамп уперше прокоментував новий замах на себе

Трамп уперше прокоментував новий замах на себе

Про це повідомляє Euronews. Трамп також подякував усім, хто допоміг спіймати підозрюваного.

Трамп розповів деталі замаху на нього

Трамп розповів, що у неділю, 15 вересня, був на полі для гольфу, де відпочивав зі своїми друзями.

"Тож я грав у гольф із кількома моїми друзями. Це був недільний ранок і дуже мирна, дуже гарна погода. Все було гарно. Це було приємне місце. І раптом ми почули постріли в повітря", – пригадав Трамп.

Кандидат у президенти США не пам'ятає, якою була кількість пострілів, ймовірно, 4 – 5. За словами Трампа, нападника першим помітив агент спецслужб. Він стверджує, що у нападника був автомат АК-47, а після того, як агент помітив у кущах зловмисника, – почалася стрілянина.

Трамп додав, що разом з компанією не завершив гру, але "все-таки вирішили, що час забиратися звідти". Кандидат в президенти США подякував агентам і пильному цивільному, які допомогли розшукати підозрюваного.

Нагадаємо, що у замаху на Трампа підозрюють 58-річного Раяна Веслі Рута, який останні роки живе на Гаваях. Рут уже кілька разів привертав до себе увагу як радикальний активіст і прихильник російського вторгнення в Україну. Він також намагався вступити до лав Інтернаціонального легіону, але йому відмовляли через проблеми з психікою.

Теги за темою
США Дональд Трамп
Джерело матеріала
loader
loader