"Цим я себе принижую": Тарас Тополя висловився про повернення Олега Винника
"Цим я себе принижую": Тарас Тополя висловився про повернення Олега Винника

"Цим я себе принижую": Тарас Тополя висловився про повернення Олега Винника

Фронтмен Антитіл зазначив, що не планує ігнорувати опального колегу, коли той з'явиться в Україні.

Український співак Олег Винник спершу публічно підтримав Україну у війні проти країни-окупанта, а потім надовго зник з інформаційного простору. Пізніше з'ясувалося, що артист виїхав із країни до Німеччини за станом здоров'я.

Багато хто серед колишніх колег засуджує Винника - переїзд називають втечею і не готові прийняти його назад в український шоу-бізнес. Фронтмен гурту Антитіла, співак і військовий Тарас Тополя, таку позицію не підтримує.

У своєму нещодавньому інтерв'ю для телеканалу "Дім" він наголосив, що не відвертатиметься від Олега Винника. Тополя переконаний, що не має жодного морального права судити цю людину та принижувати її.

"Хто я такий, щоб проявляти якусь зарозумілість по відношенню до іншої людини. Буду вітатися, бо в першу чергу це людина. Що б він там не робив, що б не чудив. Але окрім мо**алів. Це людина, це українець. Я можу сто п'ятсот разів негативно ставитися до його музики, що він там вчинив і його позиції, але цим я себе принижую в першу чергу. Бо я що пуп тут, щоб не протягнути руку й не привітатися?" - поділився Тарас Тополя.

Хто такий Тарас Тополя?

Тарас Тополя - український співак, соліст і лідер поп-рок-гурту Антитіла, з яким випустив 7 альбомів. У лютому 2022 року записався до ТРО, служив у ЗСУ в якості парамедика протягом 7 місяців.

Хто такий Олег Винник?

Олег Винник - український співак, композитор і автор пісень. Активну кар'єру розпочав у Німеччині, Австрії та Швейцарії як актор мюзиклів. З 2011 року підкорює українську сцену. Випустив 6 студійних альбомів. У перші дні повномасштабної війни в Україні покинув країну та обірвав зв'язок з шанувальниками. Лише в червні 2023 року Винник дав перше інтерв'ю, в якому зізнався, що таке рішення було продиктовано неназваною хворобою.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше Слава Камінська прокоментувала зникнення "заклятої" подруги і колеги по гурту НеАнгели Вікторії Смеюхи, яка перестала виходити на зв'язок ще восени 2022 року.

Також стало відомо, який вигляд має онука "мами Вєрки Сердючки" - донька зірки показала обличчя п'ятимісячної дівчинки на честь першого в її житті великого свята.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader