Бігос з капусти, з м'ясом та грибами: бюджетно, швидко та смачно
Бігос з капусти, з м'ясом та грибами: бюджетно, швидко та смачно

Бігос з капусти, з м'ясом та грибами: бюджетно, швидко та смачно

Білокачанна капуста – дуже корисний та бюджетний овоч, який можна використовувати для приготування запіканок, пирогів, салатів. А також вона дуже корисна у квашеному вигляді.

Що приготувати з капусти

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом бігосу з м'ясом, який буде дуже ситним та простим у приготуванні.

Рецепт страви

Інгредієнти:

  • М'ясо – 400 г
  • Капуста – 1 кг
  • Цибуля – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Печериці – 200 г
  • Спеції до м'яса
  • Сіль, перець, цукор

Спосіб приготування:

1. М'ясо поріжте великими шматками, обсмажте, додайте спеції, сіль, перець.

Смажене м'ясо

2. Туди ж додайте дрібно порізану капусту, гриби, цибулю і моркву. Тушкуйте під кришкою до готовності.

Приготування страви

Буде смачно у гарячому та холодному вигляді!

Готова страва

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Квашена капуста у власному соку
  • Цвітна капуста під соусом бешамель
  • Тушкована капуста з ковбасками
Джерело матеріала
loader