Депутат з Першотравенська побив військового просто серед білого дня
Депутат з Першотравенська побив військового просто серед білого дня

Депутат з Першотравенська побив військового просто серед білого дня

Водночас з'явилися відповідні кадри побиття. За попередньою інформацією, інцидент стався 14 серпня 2024 року. Поліція Дніпропетровської області вже відреагувала на цю ситуацію.

Чинний депутат Першотравенська побив військового

14 серпня 2024 року місцевий депутат побив військовослужбовця на очах у багатьох свідків. Військовослужбовець був у цивільному одязі. Допомагали нападнику його спортики,
– повідомили в одному з місцевих телеграм-каналів.

Пізніше правоохоронці повідомили, що за фактом побиття наразі триває досудове розслідування, особи всіх нападників встановлено. Там підтвердили що серед них був депутат Першотравенської міської ради.

Побиття військового у Першотравенську: дивіться відео

У поліції не називають імені посадовця, однак місцеві телеграм-канали припускають, що йдеться про Романа Кисельова. Правоохоронці уточнили, що подія сталася біля супермаркету по вулиці Незалежності.

"Група осіб напала на 24-річного чоловіка та завдала йому тілесні ушкодження. Потерпілим виявився військовослужбовець. Встановлено, що серед нападників був депутат Першотравенської міської ради", – йдеться у повідомленні.

Нападникам загрожує обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років. Слідчі дії тривають.

Теги за темою
поліція Дніпропетровська область
Джерело матеріала
loader
loader