Детектив "Невмирущий Трамп", або невидимка для кілерів
Детектив "Невмирущий Трамп", або невидимка для кілерів

Детектив "Невмирущий Трамп", або невидимка для кілерів

Ця людина має життєвий прозорий бекграунд пацієнта психіатричної клініки з хронічними важкими розладами особистості - на кшталт шизофрениї.

Звичайно черговий постановочний замах на життя Трампа, запрограмований був авторами сценарію на очікувані ними наслідки. Але не все сталося, як гадалося.

По-перше, політичне непорозуміння Трамп після дебатів з Гарріс почав катастрофічно швидко втрачати свій рейтинг. "Замах" мав намір привернути, або повернути увагу деяких виборців до кандидата від Республіканців. На другу добу після замаху ніяких стрімких зростань рейтингу Трампа поки не спостерігається. Сподівання на замах схоже не виправдались

По-друге… Публічно розкрилась тільки сьогодні вранці, коли ЗМІ вибухнули "українським слідом" в підготовці замаху… кремлівсько-фсбешна рука і творчий почерк. Ще вчора вночі я з друзями і знайомими обговорювали можливу причетність кремлівської ФСБ до організації цього "замаху" на трампуху-наше все. Але версія була під питанням доки сьогодні не прогриміло про "український слід". Але не тільки у професіоналів особистість кілера викликає великі сумніви. Ця людина має життєвий прозорий бекграунд пацієнта психіатричної клініки з хронічними важкими розладами особистості - на кшталт шизофрениї.

Нібито прихильник України, але весь час публічно мочить якісь неадекватні дії. Наприклад, пропонує уряду продати йому установки Patriot для передачі їх ЗСУ. В іншому випадку цей поц вимагав продати йому винищувачі МІГ теж для передачі ЗСУ. Також воно проводило якісь публічні заходи для вербування закордоном бійців в лави ЗСУ. Звичайно жоден захід цього хлопця не мав ніяких шансів на успіх. Але давав всі підстави забрати цього кадра на лікування до психіатричної клініки. Професіонали розвідки, з якими вже довелось поспілкуватись, наполягають на своїй версії цього епізоду загальної спецоперації ФСБ "Український слід". Затриманий підозрюваний Райан Раус опрацьовувався ними, як одна з багатьох консерв ФСБ у США, давно. Зазвичай в таких операціях ФСБ часто потрібні агенти, які заздалегідь роблять собі певний публічний імідж. І да… Психічні розлади певної забарвленості тут не на заваді, а навпаки бажані. Психічно хворими завжди легше маніпулювати, грати їх в темну і вони більш сумлінні виконавці різних завданнь. Які у людини здорової відразу викличуть багато запитаннь.

В цьому випадку сплячий агент Раус на протязі трьох років наробляв імідж проукраїнського активіста. Тепер тухлу консерву її господарі вскрили, але від того вона не припинила смердіти фсбешною тухлятиною. Хай ФБР розбирається, але за цим замахом дуже високо стирчать вуха кремля-фсб.

По-третє. Зараз днів з десять поспіль навколо "українського сліду" в замаху будуть танцювати раша і трампісти. Але вже за тиждень ФСБ опублікує перші висновки слідства і велика ймовірність, що слід там буде рабсійський. Також адвокат Райана Рауса доведе, що його клієнт психічно хвора людина.

А Трамп… 5 листопада він закономірно наближається до остаточного програшу в свому житті. Тобто Трамп неминуче наближається до лави підсудних і багаторічного терміну за ґратами. Від вʼязниці померанчевого трампуху може врятувати лише перемога на виборах і посада президента. Але вже зрозуміло не тільки політологам і експертам навіть його штабу і рідній Республіканській партії… Що Трамп ці вибори не здатен виграти. Вирогідність опинитись за ґратами на тривалий термін в трампухи значно вища, ніж його можливості опинитись у президентському кріслі.

PS

Добре що виборча кампанія йде до завершення. Бо не тільки у фейкових кілерів Трампа кулі закінчаться… У ФСБ закінчаться навіть фейкові кілери.

Хто такий Юрій Радухін

Юрій Радухін - публіцист, політичний експерт, експерт-аналітик Інституту Національних Інтересів.

Джерело

Джерело матеріала
loader
loader