Для тих, хто ще збирає ПК. Відеокарти в стилі Warcraft і Monster Hunter, Fallout-консоль, БЖ на 1,6 кВт — галерея світлин новинок від MSI
Для тих, хто ще збирає ПК. Відеокарти в стилі Warcraft і Monster Hunter, Fallout-консоль, БЖ на 1,6 кВт — галерея світлин новинок від MSI

Для тих, хто ще збирає ПК. Відеокарти в стилі Warcraft і Monster Hunter, Fallout-консоль, БЖ на 1,6 кВт — галерея світлин новинок від MSI

Хто сказав, що техніка має бути чорною і нудною? Довгі роки Apple безальтернативно лідирувала в сегменті красивих пристроїв, чи то ноутбуки, чи то смартфони. Але настали часи, коли у компанії з Купертіно з’являються гідні конкуренти. Я вже писав про металокерамічне покриття ноутбуків від Asus, симпатичний Thinkpad X1 Carbon, настала черга тайванського бренду MSI.

Відключайте рекламу - підтримуйте ITC! Для тих, хто ще збирає ПК. Відеокарти в стилі Warcraft і Monster Hunter, Fallout-консоль, БЖ на 1,6 кВт — галерея світлин новинок від MSI - Фото 1

Пропоную невеликий фоторепортаж, які хардверні рішення для ентузіастів вимираючого сегмента настільних ПК показали в компанії.

Зміст

  • 1 Материнські плати під нові процесори Ryzen 9000 і Intel Arrow Lake
  • 2 Брендовані відеокарти MSI
  • 3 Серія пристроїв у стилі Monster Hunter
  • 4 Концептуальний корпус із дерев’яними вставками
  • 5 Оновлена консоль MSI Claw у стилістиці Fallout
  • 6 Рідинне охолодження MAG CORELIQIOD
  • 7 Блок живлення нового покоління MEG Ai1600T PCIE5

Материнські плати під нові процесори Ryzen 9000 і Intel Arrow Lake

1111

З примітних особливостей — додатковий 8-контактний роз’єм PCIe для додаткового живлення відеокарт наступного покоління Nvidia RTX 50-ї серії з високим енергоспоживанням. На піку їхня потужність може досягати 800 Вт!

А ще заміна компонентів стала легшою, тепер для того, щоб дістатися до жорсткого диска, не потрібно морочитися з гвинтами і викруткою, верхня кришка просто відщіплюється одним рухом руки.

Брендовані відеокарти MSI

111

Разом із Blizzard у MSI випустили спеціальну версію відеокарти GeForce RTX™ 4070 SUPER World of Warcraft EDITION, присвячену 20-й річниці гри та виходу доповнення The War Within. У комплект входять 10 магнітних задніх панелей, які можна комбінувати між собою як пазли, тим самим створюючи свій унікальний стиль.

Компанія також показала відеокарту з 3D-логотипом компанії у вигляді фірмового дракона!

Серія пристроїв у стилі Monster Hunter

111

На честь 20-річчя популярної серії консольних ігор Monster Hunter, MSI разом з CAPCOM випустили лінійку девайсів під брендом Monster Hunter. Для фанатів серії доступні ноутбук, відеокарта, материнська плата, монітор, водне охолодження, корпус для настільного ПК і геймпад.

Концептуальний корпус із дерев’яними вставками

11111

Концепт корпусу з «екологічними» дерев’яними елементами, прозорою бічною панеллю і поліпшеною вентиляцією.

Оновлена консоль MSI Claw у стилістиці Fallout

Для тих, хто ще збирає ПК. Відеокарти в стилі Warcraft і Monster Hunter, Fallout-консоль, БЖ на 1,6 кВт — галерея світлин новинок від MSI - Фото 17

На нових процесорах Intel® Core Ultra (Series 2), а ще з додатковим Thunderbolt 4 USB-C портом, поліпшеною ергономікою клавіш, і збільшеною батареєю.

Рідинне охолодження MAG CORELIQIOD

11

Оновлена версія з універсальним кронштейном UNI Bracket, який підходить і під системи AMD, і під Intel. Ще з цікавого — встановлені вентилятори та кронштейн радіатора, а також система організації простору всередині корпусу EZ для акуратнішого прокладання дротів.

Блок живлення нового покоління MEG Ai1600T PCIE5

Для тих, хто ще збирає ПК. Відеокарти в стилі Warcraft і Monster Hunter, Fallout-консоль, БЖ на 1,6 кВт — галерея світлин новинок від MSI - Фото 20

Новий блок живлення MEG Ai1600T PCIE5 від MSI отримав RGB-підсвічування і підтримку ATX 3.1 і PCIe 5.1. Потужність БЖ цілком у дусі часу — 1600 Вт, а для підтримки нових відеокарт є два 16-контактні роз’єми (12V-2×6). Блок отримав сертифікацію 80 Plus Titanium.

У комплекті з БЖ є набір кабелів із позначками, яким боком їх підключати, а підсвічування блоку, як і його статистику в реальному часі можна налаштовувати через фірмовий застосунок MSI Center.

У компанії в рекламних матеріалах пишуть, що блок живлення адаптований для використання в обчислювальних завданнях зі штучним інтелектом, але як це працює на практиці, не дуже зрозуміло.

Джерело матеріала
loader
loader