Місячне затемнення 18 вересня 2024 року: що можна і не можна робити
Місячне затемнення 18 вересня 2024 року: що можна і не можна робити

Місячне затемнення 18 вересня 2024 року: що можна і не можна робити

Сьогодні відбудеться вересневе місячне затемнення, яке відкриє неясний двотижневий коридор затемнень. У цей період не варто починати нові справи і конфліктувати.

Уже сьогодні, 18 вересня, відбудеться приватне місячне затемнення. Це буде друге місячне затемнення цього року і його зможуть побачити жителі більшої частини Землі. Астрологиня Анжела Перл розповіла, коли відбудеться подія і що можна і не можна робити 18 вересня.

Що таке місячне затемнення?

Місячне затемнення — це особлива подія, яка відбувається, коли Земля перебуває між Сонцем і Місяцем, блокуючи сонячне світло і відкидаючи тінь на Місяць. Астрологічно, затемнення розглядаються як потужні моменти, що символізують кульмінації, завершення і трансформації. Місячне затемнення пов'язане з емоційними змінами, розривами й усвідомленням чогось прихованого.

Коли відбудеться вересневе місячне затемнення 2024 року?

Місячне відбудеться сьогодні, 18 вересня 2024 року. Розпочалося воно 03:41 за Києвом, а закінчиться о 07:47 за київським часом.

Загалом місячне затемнення у вересні 2024 року триватиме 4 години і 6 хвилин загалом, а приватне затемнення, коли супутник перебуватиме в повній тіні Землі, — 1 годину і 3 хвилини.

Що можна і що не можна робити в місячне затемнення 18 вересня?

Що можна робити:

  1. Переосмислення: Місячне затемнення — час для внутрішнього аналізу й усвідомлення того, що потребує завершення. Це хороший момент для переоцінки свого життя, відпуску старих звичок і непотрібних емоцій.
  2. Завершення проєктів: якщо є щось, що потребує завершення, це вдалий час, щоб підбити підсумок і закрити справи.
  3. Відпускати ситуацію: чудовий момент для звільнення від минулого — чи то стосунки, образи, чи то емоційні прив'язаності.
  4. Практика усвідомленості: медитації, йога та інші практики, спрямовані на духовне зростання і внутрішню рівновагу, можуть посилити усвідомленість та інтуїцію.

Чого не варто робити:

  1. Починати нові справи: Місячне затемнення — це час завершень, а не починань. Нові проєкти, стосунки або великі життєві рішення краще відкласти до стабілізації енергії.
  2. Конфліктувати: енергія затемнення може бути напруженою, викликаючи різкі емоційні сплески. Не варто вступати в конфлікти або робити необдумані висновки, оскільки вони можуть призвести до незворотних наслідків.
  3. Ризикувати: період затемнення нестабільний, тому рекомендується уникати будь-яких ризикових дій, чи то фінансові вкладення, чи то серйозні переговори, чи то екстремальні рішення.
  4. Занадто багато планувати: цей момент краще присвятити внутрішній роботі, ніж зовнішньому плануванню майбутнього, оскільки затемнення можуть несподівано змінювати обставини.

Також Фокус писав про три знаки Зодіаку, яким варто відпустити всі образи до кінця вересня 2024 року

Джерело матеріала
loader
loader