Маєте web3-проєкт і хочете розвитку? Реєструйтесь на Solana Radar Hackathon з фінансуванням понад $4 млн
Маєте web3-проєкт і хочете розвитку? Реєструйтесь на Solana Radar Hackathon з фінансуванням понад $4 млн

Маєте web3-проєкт і хочете розвитку? Реєструйтесь на Solana Radar Hackathon з фінансуванням понад $4 млн

З 2 вересня по 2 жовтня 2024 року триває реєстрація на наймасштабніший глобальний хакатон від екосистеми Solana. З 2 по 9 жовтня відкриється подача для web3 проєктів – це шанс виграти грошові призи, привернути увагу інвесторів та потрапити в програму акселерації від Colosseum (платформа, на якій проходить онлайн-хакатон) з гарантованим фінансуванням в $250 000. Про це та більше можливостей для українського web3 ринку далі.

Зміст

  • 1 Що таке Solana Radar Hackathon від Colosseum?
  • 2 Хто може взяти участь в хакатоні Solana?
  • 3 Великі грошові призи та багато призових місць
  • 4 Підтримка для українських білдерів 

Що таке Solana Radar Hackathon від Colosseum?

Хакатони Solana на Colosseum – це унікальні змагання, мета яких залучити в екосистему якомога більше перспективних web3 проєктів на ранніх етапах. Екосистема Solana готова винагороджувати команди з усього світу грошовими призами в різних категоріях та надавати медіапідтримку. Та головна ціль організаторів – виростити успішний бізнес.

Для цього з-поміж 39 переможців хакатону платформа Colosseum обере 15 учасників програми акселерації, де вони проходитимуть тренінг, отримають доступ до унікального нетворку менторів та seed інвестиції в розмірі $250 000. Також Colosseum проведе демо-день, де команди зможуть представити свої проєкти венчурним фондам.

 

Хто може взяти участь в хакатоні Solana?

«На хакатонах такого типу потрібні проєктні команди – блокчейн розробники, які знайомі з програмуванням на Solana, frontend та backend розробники для реалізації застосунку чи сайту, дизайнери для створення макапу, проєктні та продуктові менеджери, маркетологи» – коментує Марк Лецюк, co-founder українського Solana хабу Kumeka Team.

Рекомендується подавати як нові проєкти, так і ті, які ви інтегрували або плануєте інтегрувати в екосистему Solana. Найкраще – провести інженерний спринт, щоб створити робочу демонстраційну версію.

Великі грошові призи та багато призових місць

Загальна сума призів складає $600 000 та 39 призових місць – дуже великий шанс перемогти. Минулого разу український проєкт отримав номінацію в треку Gamedev.

  • Гранд-чемпіон отримає $50 000 та три перепустки на конференцію Solana Breakpoint 2025.
  • П’ять призів у кожному з семи треків: Consumer, DeFi, Payments, DePIN, Gaming, Infrastructure, DAOs & Network States — від $5 000 до $25 000.
  • University Award — $10 000 для найкращої студентської команди.
  • Public Goods Award — $10 000 для проєкту з відкритим кодом, який приносить користь всій екосистемі.
  • Climate Award — $5 000 для проєктів, спрямованих на захист довкілля.

Підтримка для українських білдерів 

Kumeka Team – український Solana Hub, мета якого допомогти українцям закріпитися у світовому web3. Спільнота вибудовує бренд України в екосистемі Solana, допомагає українським проєктам отримувати гранти від Solana Foundation, привертає увагу топменеджерів Solana до нашого ринку та його потенціалу.

В цьому році серед членів журі, які будуть оцінювати проєкти конкурсантів є декілька українців, серед них Ксенія Житомирська, СТО Trustee Plus – криптогаманця з вбудованою платіжною карткою. 

“Я переконана в тому, що в Україні дуже сильна технічна школа розробників, які можуть і мають показати всьому світу, що нам є чим пишатись. Не дивлячись на перепони і негаразди, які тимчасово з нами. Закликаю всіх приймати учать і не витрачати марно жодного шансу, який дарує доля” – зазначає Ксенія Житомирська.

З організаційними питанням щодо хакатону, порадами та підтримкою – звертайтеся в Discord або Twitter спільноти.

А також долучайтеся до безплатних воркшопів Kumeka Team з провідними експертами web3 галузі в Україні – розклад онлайн подій за посиланням.

Подробиці про хакатон українською.

Маєте web3-проєкт і хочете розвитку? Реєструйтесь на Solana Radar Hackathon з фінансуванням понад $4 млн - Фото 1

Джерело матеріала
loader
loader