"Мімоза" по-новому: що додати до салату для оригінального смаку
"Мімоза" по-новому: що додати до салату для оригінального смаку

"Мімоза" по-новому: що додати до салату для оригінального смаку

Салат "Мімоза" – дуже простий, бюджетний та легкий салат, основа якого – рибна консерва, а також овочі, цибуля, майонез. Для того, щоб салат був ніжним, додайте плавлений сир.

Смачний салат

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже простої та смачної "Мімози", яка дуже швидко готується.

Рецепт страви

Інгредієнти:

  • 2 картоплі
  • банка сардин або тунця (у власному соку)
  • цибуля маринована
  • 2 моркви
  • 2 плавлені сирки
  • 3 яйця (розділити на білок та жовток)

Спосіб приготування:

1. Картоплю, моркву, відваріть, яйця та сир натріть.

Інгредієнти для страв

2. Цибулю поріжте дрібним кубиком і замаринуйте.

Приготування салату

3. Зберіть салат шарами, змащуючи шари майонезом, зверху присипте тертим жовтком.

Готовий салат

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Мімоза із сардиною
  • Мімоза з тунцем
  • Мімоза з рисом
Джерело матеріала
loader
loader