Ocean Media Plus відкриває додатковий час для прямої реклами в рекламних блоках на каналах-партнерах
Ocean Media Plus відкриває додатковий час для прямої реклами в рекламних блоках на каналах-партнерах

Ocean Media Plus відкриває додатковий час для прямої реклами в рекламних блоках на каналах-партнерах

Готуючись до можливих відключень світла, компанія розширила пропозицію каналів, змінила модель управління інвентарем та відкрила нічні блоки. Із середини вересня Ocean Media Plus також збільшує рекламний час до 10 хвилин на годину.

Компанія Ocean Media Plus після перемовин з каналами-партнерами медіагрупи Starlight Media вирішила відкрити додатковий час для прямої реклами в рекламних блоках, враховуючи зростаючий попит восени і можливі відключення світла. Це не вплине на кількість програмного контенту в ефірі, повідомила пресслужба компанії.

У разі повернення обмежень електроенергії компанія планує більш гнучке управління інвентарем.

«Рекламний ринок продовжує працювати і зростати, незважаючи на нові і нові виклики, які нам приносить війна. Стійкість наших клієнтів та наших партнерів - вражає і я дякую їм за це. 

Зі свого боку ми робимо усе від нас залежне, щоб наші клієнти досягали своїх рекламних цілей кожен період своєї комунікації, незалежно від того, чи діють графіки наявності світла, чи ні. Ми готуємось до можливих відключень: розширили пропозицію каналів, змінили нашу модель управління інвентарем, відкрили нічні блоки, а з середини вересня збільшуємо рекламний час до 10 хвилин на годину», — зазначив президент Ocean Media Plus Андрій Партика.

Читайте також:

  • Світло екранів у темряві: як рекламний ринок адаптується до відімкнень
  • Андрій Партика, Ocean Media Plus: Є ще кому з рекламодавців повертатися на ТБ. І є ті, хто ніколи не повернеться, бо їхніх бізнесів не стало

Фото: Getty Images

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Джерело матеріала
loader
loader