"Шахтар" не забив пенальті на 4-й хвилині та втратив перемогу у Лізі чемпіонів. Відео
"Шахтар" не забив пенальті на 4-й хвилині та втратив перемогу у Лізі чемпіонів. Відео

"Шахтар" не забив пенальті на 4-й хвилині та втратив перемогу у Лізі чемпіонів. Відео

Донецький "Шахтар" зіграв унічию з італійською "Болоньєю" в 1-му турі групового етапу Ліги чемпіонів. Поєдинок на "Стадіо Ренато Далл'Ара" завершився з рахунком 0:0.

"Шахтар" від початку зробив ставку на довгі передачі, які мали відрізати всю оборону суперника і це зіграло вже на 2-й хвилині. Передача Матвієнка вивела на оперативний простір Егіналдо, якого у своєму штрафному майданчику збив Штефан Пош.

11-метровий виконувати взявся Георгій Судаков і зробив це невдало. 22-річний футболіст збірної України вдарив у той самий кут, куди стрибнув Скорупський.

Незабитий м'яч окрилив італійців. Вони поступово притиснули "Шахтар" до його воріт, виконавши кілька кутових поспіль.

До середини тайму "гірники" повернули собі контроль м'яча, проте це був контроль задля контролю - українці не могли організувати жодного поступу вперед.

На 32-й хвилині ключовий форвард "Шахтаря" Данило Сікан отримав травму голови. Під час боротьби в чужому штрафному майданчику по носу українця випадково влучив кулаком голкіпер "Болоньї".

У другому таймі домінування господарів продовжилося. На 51-й хвилині лише самовіддані дії голкіпера Дмитра Різника не дозволили "Болоньєві" відкрити рахунок.

Гості тиснули на українців, не дозволяючи їм нічого вдіяти в атаці. За весь тайм "помаранчево-чорні" змогли завдати лише двох ударів у бік воріт і нуль у площину.

Для "Шахтаря" це стало шостою нічиєю у 32 матчах з італійськими клубами (7 перемог/19 поразок).

Свій наступний матч підопічні Маріно Пушича проведуть 2 жовтня удома проти італійської "Аталанти".

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader
loader