У МОН повідомили, скільки років будуть дійсні результати НМТ-2024
У МОН повідомили, скільки років будуть дійсні результати НМТ-2024

У МОН повідомили, скільки років будуть дійсні результати НМТ-2024

Про це заявив заступник міністра освіти та науки України Михайло Винницький в ефірі Українського радіо. І додав, що вступники також зможуть, якщо хочуть, наступного року наново складати мультитест, аби отримати вищі бали.

Скільки будуть дійсні результати НМТ-2024

Посадовець при цьому зазначив, що критерії мультитесту не змінюватимуть. Вступники не складатимуть більше предметів.

Наступного року НМТ цьогорічний буде дійсний. Ми не будемо змінювати критерії НМТ – 4 предмети, як і було цього року. Відповідно, якщо захоче вступник ще раз скласти НМТ, то зможе вступити з кращими балами: чи цьогорічними, чи наступнорічними,
– повідомив Винницький.

НМТ – важливий тест для кожного школяра, тому варто довірити підготовку професіоналам. Таким, як репетитори Optima Academy. Тут учні можуть здобути необхідні знання з обраних предметів у зручному для себе форматі. Тож готуйтеся до НМТ разом із професіоналами!

Що казали в УЦОЯО

  • Очільниця Українського центру оцінювання освіти Тетяна Вакуленко в інтерв'ю Освіті 24 також відповідала на питання про те, скільки років будуть дійсні результати НМТ-2024.
  • Вона зазначила: щороку затверджують документ, який визначає, які результати тестування дійсні.
  • І нагадала, що цьогоріч дійсні й результати НМТ 2022 – 2023 років, і результати останнього року традиційного ЗНО 2021 року.
Джерело матеріала
loader
loader