У Дніпрі в пожежі загинули двоє людей: з’явились деталі трагедії. Фото
У Дніпрі в пожежі загинули двоє людей: з’явились деталі трагедії. Фото

У Дніпрі в пожежі загинули двоє людей: з’явились деталі трагедії. Фото

У Дніпрі у вогні загинули 75-річна жінка та 55-річний чоловік. Їхній приватний будинок у Центральному районі міста спалахнув у ніч на 18 вересня.

Трагедію підтвердила пресслужба ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області. На сайті відомства повідомляється, що виклик Служби порятунку за номером "101" надійшов о 01:45 середи.

Пожежники виїхали на Пластівську вулицю, де сталося займання. Горіли одноповерховий житловий будинок і господарська споруда на загальній площі 200 квадратних метрів.

Вночі у Дніпрі сталася пожежа

Полум'я гасили понад дві години – ліквідацію пожежі зафіксували лише о 03:58.

Під час гасіння співробітники Державної служби України з надзвичайних ситуацій виявили всередині будинку чоловіка 1969 року народження й жінку 1949 року народження без ознак життя.

Загорівся приватний будинок та господарська споруда

На місці НП працювали 15 осіб особового складу та три одиниці пожежно-рятувальної техніки.

Вулиця Пластівська, Дніпро

Як повідомляв OBOZ.UA:

– 15 вересня у селі Вергуни Черкаської області через необережне поводження місцевих жителів із вогнем спалахнула лісова підстилка. Постраждали та звернулися за допомогою медиків шестеро осіб.

– В Україні станом на 17 вересня вирували 20 пожеж. Найскладніша ситуація – у Полтавській і Харківській областях, де через суху погоду й обстріли горів ліс.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader
loader