Чоловіку, якого скоїв вбивство на АЗС у Києві, повідомили про підозру
Чоловіку, якого скоїв вбивство на АЗС у Києві, повідомили про підозру

Чоловіку, якого скоїв вбивство на АЗС у Києві, повідомили про підозру

Правоохоронці повідомили про підозру чоловіка, який застрелив людину на заправці у Києві. Про це повідомили в Офісі генпрокурора.

- 41-річному киянину повідомлено про підозру у навмисному вбивстві з корисливих мотивів, розбоїв, незаконного заволодіння транспортним засобом та незаконного носіння та зберігання боєприпасів (п. 6 ч. 2 ст. 115, ч. 4 ст. 187, 2)., ч. 1 ст. 263 КК України). За даними слідства, 18 вересня вранці на АЗС на Кільцевій дорозі підозрюваний з гладкоствольною рушницею марки Derya Сarina X-Celerate CRX 201 у руках підійшов до 65-річного чоловіка, який збирався сісти у власний автомобіль марки Honda Accord, - розповідають правоохоронці. - Після короткого діалогу він зробив смертельний постріл у голову власника машини, після чого забрав ключі від автомобіля, сумку з особистими речами, сів за кермо та поїхав із місця злочину.

Автомобіль зловмисник припаркував біля гаража, що перебуває у його користуванні, де стояв і його автомобіль. Невдовзі його затримала поліція. Підозрюваний виявився киянином, при цьому не зміг пояснити свої дії, оскільки, ймовірно, перебував під дією невідомих препаратів. У нього взяли аналіз вміст у організмі наркотичних чи психотропних речовин.

Вдома у підозрюваного також провели обшуки, внаслідок чого у нього вилучили корпус гранати Ф-1 та запал. Також у того, хто напав, знайшли документи про непридатність до військової служби за станом здоров'я з винятком з військового обліку.

  • 18 вересня чоловік із незрозумілих причин застрелив водія автомобіля, а потім забрав машину вбитого. Це сталося у Святошинському районі столиці. Як повідомляли правоохоронці, чоловік підходив до свого автомобіля марки «Хонда Акорд», у цей час до його машини також підійшов незнайомець зі зброєю в руках.
  • Цього ж дня поліція Києва затримала чоловіка.
Теги за темою
Київ поліція Вбивство Кримінал
Джерело матеріала
loader
loader