Знайомий незнайомець: італійці показали футуристичний електричний фургон
Знайомий незнайомець: італійці показали футуристичний електричний фургон

Знайомий незнайомець: італійці показали футуристичний електричний фургон

Новий Iveco eMoovy — побратим Hyundai ST1 та Staria. Комерційний електромобіль оснащений 218-сильним мотором та здатен подолати до 320 км без підзарядки.

Iveco відкриває для себе сегмент легшої комерційної техніки. На виставці IAA Transportation 2024 в Ганновері дебютувала нова модель eMoovy. Про неї розповіли на сайті італійського виробника.

Модель створена на базі Hyundai ST1
Фото: Iveco

Футуристичний дизайн Iveco eMoovy знайомий і це не дивно, адже модель створили на базі Hyundai ST1, який, у свою чергу, використовує агрегати мінівена Staria. Від південнокорейського побратима новачок відрізняється лише дизайном передньої частини.

Об'єм вантажного відсіку сягає 10 кубометрів
Фото: Iveco

Новий Iveco eMoovy пропонують у версіях довжиною 5,32 або 5,8 м та висотою від 2 до 2,6 м. Можна обрати фургон (з вантажним відсіком об'ємом до 10 кубометрів), бортове авто або голе шасі, на яке можна встановлювати різноманітні модулі. Вантажопідйомність становить 1530 кг.

Важливо На європейський ринок вийде потужний і недорогий електропікап з багатим оснащенням (фото)

У кабіні Iveco eMoovy встановлено цифровий щиток приладів та 10,25-дюймовий тачскрін. Комплектація включає сучасні системи активної безпеки.

Авто отримало цифровий щиток приладів і центральний тачскрін
Фото: Iveco

Електромобіль Iveco eMoovy оснащений 218-сильним мотором та доступний із батареями ємністю 63 або 76 кВт∙год. Запас ходу становить 265 і 320 км, відповідно.

До речі, на автошоу IAA Transportation 2024 в Ганновері презентували і потужний гібридний пікап Ford.

Також Фокус розповідав, що на цій виставці дебютував комерцыйний електрокар Opel із ГБО.

Теги за темою
електромобілі
Джерело матеріала
loader
loader