Неочікувана колаба: Даша Квіткова зачитала реп з Klavdia Petrivna
Неочікувана колаба: Даша Квіткова зачитала реп з Klavdia Petrivna

Неочікувана колаба: Даша Квіткова зачитала реп з Klavdia Petrivna

Відома українська інфлюенсерка та амбасадорка соціальних проєктів Даша Квіткова зачитала реп у колабі з Klavdia Petrivna заради великого збору співачки на військову форму для жінок-захисниць. Дівчата обʼєдналися, щоб привернути більше уваги до «Відкритого Клавиного збору», що проводиться у партнерстві з Фондом ArmWomenNow. Метою збору є забезпечення українських жінок-військових якісною зимовою формою.

Відомі дівчата зняли разом ефектний ролик, який виклали у спільному пості у Instagram.

Даша Квіткова, яка вперше в житті зачитала реп для благодійної колаби, поділилася своїми емоціями:

«Ще декілька місяців тому я була впевнена, що ніколи в житті не буду співати та читати реп, а сьогодні дебютувала, ще й заради такої важливої мети. Це був виклик, але я рада, що ми зробили це разом з Клавою! Підтримуйте її збір і допомагайте, будь ласка, так, як можете».

Klavdia Petrivna додала до реп-частини Даші власний флоу, не залишаючи сумнівів, що українці разом — справжня сила:

«Хто б міг подумати, що коли-небудь ми з Квітковою разом заспіваємо… В нас з Дашею вийшла доволі експериментальна колаборація — спільний меседж підтримки жінкам-військослужбовцям. Я щиро вірю, що наше спільне відео обʼєднає ще більше людей, які підтримають захисниць своїми донатами. Тож я всіх закликаю не залишатися байдужими».

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 

Допис, поширений Dariia Kvitkova (@kvittkova)

У соціальних мережах відео завірусилось за лічені хвилини, зібравши вже майже 1 мільйон переглядів і коментарів підтримки: «Це підпал! Піду задоначу», «Ви маєте це дропнути!», «Усім зимову форму!».

Джерело матеріала
loader
loader