Даша Квіткова неочікувано стала реперкою і заспівала в дуеті з Klavdia Petrivna
Даша Квіткова неочікувано стала реперкою і заспівала в дуеті з Klavdia Petrivna

Даша Квіткова неочікувано стала реперкою і заспівала в дуеті з Klavdia Petrivna

Знаменитості випустили фіт заради важливої мети.

Українська блогерка-мільйонниця Даша Квіткова неочіквано стала реперкою та заспівала в дуеті з популярною співачкою Klavdia Petrivna.

Знаменитості об'єдналися не просто так, а заради важливої мети. Річ у тім, що Klavdia Petrivna зараз проводить благодійний збір коштів на зимові форми для українських захисниць. Тож, спільним фітом знаменитості намагаються якомога більше привернути уваги до цієї ініціативи.

Даша Квіткова ділиться, що насправді не могла б подумати, що читатиме реп. Утім, заради благодійної мети блогерка наважилася на такий експеримент.

"Ще декілька місяців тому я була впевнена, що ніколи в житті не буду співати та читати реп, а сьогодні дебютувала, ще й заради такої важливої мети. Це був виклик, але я рада, що ми зробили це разом з Клавою!" – ділиться Даша.

Тим часом Klavdia Petrivna говорить, що й сама не могла б повірити, що заспіває з Дашею Квітковою. Виконавиця сподівається, що їхній фіт не залишить байдужим і користувачі доєднаються до збору коштів на зимові форми для жінок-військових.

"Хто б міг подумати, що коли-небудь ми з Квітковою разом заспіваємо… У нас із Дашею вийшла доволі експериментальна колаборація — спільний меседж підтримки жінкам-військовослужбовицям. Я щиро вірю, що наше спільне відео об'єднає ще більше людей, які підтримають захисниць своїми донатами. Тож, я всіх закликаю не залишатися байдужими", - говорить артистка.

  • Блогерка Верба показала обличчя новонародженої донечки і розповіла про свій стан після кесаревого
  • Мережу шокувало відеоінтерв'ю з "нетверезою" колишньою Кличка Панеттьєрі: фани підозрюють рецидив
  • Павло Зібров замилував рідкісним фото з дружиною і привітав її з важливою річницею
Джерело матеріала
loader
loader