Двоє молодиків вчинили зухвалий напад на працівника АЗС у Подільському районі столиці
Двоє молодиків вчинили зухвалий напад на працівника АЗС у Подільському районі столиці

Двоє молодиків вчинили зухвалий напад на працівника АЗС у Подільському районі столиці

Двоє молодиків вчинили зухвалий напад на працівника АЗС у Подільському районі столиці - Фото 1

Зловмисники, віком 21 та 24 років, у нічний час прийшли до магазину автозаправної станції та вимагали співробітницю продати їм алкоголь. Коли остання їм відмовила, фігуранти вийшли на вулицю та під час раптового конфлікту напали на іншого співробітника, побили його та розтрощили мобільний телефон. За вчинене їм загрожує до семи років позбавлення волі.

Подія відбулась на минулих вихідних у Подільському районі столиці. Згідно із повідомленням, близько другої години ночі у магазин автозаправної прийшли двоє молодиків, які почали вимагати у працівниці продати їм алкоголь. Жінка їм відмовила, на що останні вчинили конфлікт та вийшли на вулицю, де побачили іншого працівника, 45-річного чоловіка.

Фігуранти напали на потерпілого, почали бити його ногами та вдарили металевою палицею, від чого останній втратив рівновагу та впав на землю. Під час падіння з кишені автозаправника випав його мобільний телефон, який зловмисники розбили ногою та кинули в потерпілого. Внаслідок побиття чоловік отримав закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку.

Поліцейські оперативно розшукали нападників та доставили їх до управління поліції. Порушниками виявились двоє місцевих мешканців 21 та 24 років. Слідчі за процесуального керівництва Подільської окружної прокуратури повідомили фігурантам про підозри у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України – порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю, вчиненому групою осіб, із застосуванням предмета, заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень. Чоловікам загрожує до семи років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Tweet
Джерело матеріала
loader
loader