І Ротару виступить: у Києві пройде грандіозний концерт
І Ротару виступить: у Києві пройде грандіозний концерт

І Ротару виступить: у Києві пройде грандіозний концерт

Зовсім скоро відбудеться значний концерт.

19 жовтня 2024 року в Палаці "Україна" відбудеться концерт, присвячений пам'яті народного артиста України Віталія Білоножка - "Мелодія двох сердець".

Як повідомляють ЗМІ, під час концерту в супроводі заслуженого академічного оркестру ансамблю пісні і танцю Збройних сил України прозвучать пісні Білоножка, які виконають такі артисти - Тарас Петриненко, Оксана Білозір, Олександр Пономарьов, Павло Зібров, Ауріка Ротару та інші.

"Віталій Білоножко залишив глибокий слід у серцях багатьох людей своєю музикою. Його творчість стала натхненням для багатьох сучасних артистів, а пісні, сповнені емоцій і почуттів, завжди знаходили відгук у душах слухачів. Його голос і мелодії володіють неймовірною силою, яка здатна зачепити найглибшу людської душі, - наголосили організатори концерту пам'яті в пресрелізі. - Концерт "Мелодія двох сердець" стане справжнім святом музики та спогадів.

Хто такий Віталій Білоножко?

Віталій Васильович Білоножко (11 червня 1953 - 9 січня 2024) - український співак, естрадний виконавець; Народний артист України (1995); засновник і організатор періодичного Міжнародного фестивалю сімейної творчості "Мелодія двох сердець", повідомляє Вікіпедія.

Останні новини шоу-бізнесу

Зазначимо, співачка Оксана Білозір розповіла про складний період у своєму житті через політичну діяльність. Одного разу її отруїли, а висновки лікарів не були позитивними, і вони припускали, що вона буде паралізованою до кінця життя.

А також alyona alyona зараз не може виступати на концертах через погіршення стану здоров'я. Причину співачка не назвала, але проведення концертів нереальне.

Вас може зацікавити:

Джерело матеріала
loader
loader