Користувачі iOS 18 зіткнулися з неприємним багом
Користувачі iOS 18 зіткнулися з неприємним багом

Користувачі iOS 18 зіткнулися з неприємним багом

Проблема виникає, коли користувач відповідає на повідомлення, що містить спільний циферблат годинника в чаті, повідомляє 9to5Mac. Це призводить до повторних збоїв як для відправника, так і для одержувача.

Після запуску програма "Повідомлення" починає багаторазово вилітати у всіх учасників розмови. Єдине тимчасове рішення – видалити весь чат з людиною, яка надіслала циферблат.

Хоча офіційного виправлення ще не було випущено, 9to5Mac припускає, що Apple, ймовірно, вирішить цю проблему в майбутніх оновленнях iOS 18, macOS 15 і watchOS 11. Тим часом користувачам рекомендується уникати відповідей на спільні циферблати годинників у потоках повідомлень, щоб запобігти потенційній втраті даних.

Також можливо, що відновлення з резервної копії може допомогти відновити втрачені повідомлення і навіть використання функції iCloud Messages може зробити цей обхідний шлях неефективним. Баг може стати більш поширеним, оскільки WatchOS 11 заохочує користувачів ділитися та обговорювати свої персоналізовані циферблати в "Повідомленнях".

Теги за темою
Apple Смартфони Техно
Джерело матеріала
loader
loader