Лідер В'єтнаму Лам зустрінеться з Google і Meta в США
Лідер В'єтнаму Лам зустрінеться з Google і Meta в США

Лідер В'єтнаму Лам зустрінеться з Google і Meta в США

Президент В’єтнаму і голова правлячої Комуністичної партії То Лам збирається зустрітися з представниками кількох американських корпорацій, включаючи Google і Meta, під час візиту до Сполучених Штатів наступного тижня, повідомили Reuters двоє людей, поінформованих про плани.

Фейсбук має в 100-мільйонній країні одну з найбільших баз користувачів у всьому світі, а Google виробляє свої смартфони там через постачальників і планує великий центр обробки даних, згідно зі звітом Reuters минулого місяця.

Під час своєї першої поїздки до Сполучених Штатів після того, як на початку серпня його призначили головою партії, що є найвпливовішою посадою в країні, Лам має зустрітися з представниками Google і Meta, повідомили двоє людей, причому по одному відзначили кожну з компаній. мав би з ним окрему зустріч. Жоден не сказав, про що йтиметься.
Ще двоє людей, знайомих із планами, сказали, що Лам також відвідає бізнес-форум 23 вересня з іншими представниками бізнесу США.
Усі чотири джерела відмовилися називати себе, оскільки інформація не була публічною.
Ділова рада США-АСЕАН (USABC), яка є одним з організаторів заходу 23 вересня, відмовилася надати список учасників.
Google і Facebook не відповіли на запити про коментарі.
Лобістська група USABC, організована у В’єтнамі за останні 18 місяців, залучила десятки провідних американських корпорацій, включаючи оборонні , енергетичні та технологічні компанії, до двох великих ділових місій США.
Джерело матеріала
loader
loader