Meest China оголосила про нову послугу – доставку комерційних вантажів з Південної Кореї
Meest China оголосила про нову послугу – доставку комерційних вантажів з Південної Кореї

Meest China оголосила про нову послугу – доставку комерційних вантажів з Південної Кореї

Це стало логічним продовженням роботи на згаданому напрямку після налагодження доставки поштових посилок.

Відтепер з’явилась опція більших вантажів – від 20 кг, що може зацікавить малий та середній ритейл-бізнес, а також замовлення для власного користування більш габаритних товарів.

Доставка з Кореї в Україну займає від 12 днів за умови доставки авіатранспортом та від 58 днів при доставці морем.

Щодо тарифів, то передбачена ціна $13,9 /кг доставки авіа та $3,7/кг – морем.

Митне оформлення включене у тариф.

За статистикою поштових замовлень клієнтів компанії, найчастіше з Кореї замовляють доглядову та декоративну косметику (понад 50% від усіх посилок), поліграфія - друковані альбоми, плакати, книги, стікери із зображенням улюблених музичних гуртів жанру К-РОР (30% від замовлень), автомобільні запчастини та аксесуари, одяг, аксесуари та ін.

Вибір маркетплейсів тоді базувався на результатах опитування серед клієнтів компанії: 80.3% опитуваних проголосували за доставку з Gmarket, 76.3% згадали Sweet.

Corea і 75.7% проголосували за Beautynet.

Довідка про компанію.

Meest China, яка входить до холдингу Meest, працює на ринку поштово-логістичних послуг з 2014 року та є лідером у доставці з Китаю в Україну.

Спеціалізація – доставка товарів у форматі безмитних поштових посилок для особистого користування, а також комерційних вантажів для бізнес-клієнтів.

Має представництва в Китаї, Узбекистані, Польщі, Німеччині та Україні та власні склади в Україні, Японії, Південній Кореї та Китаї.

Компанія має 100% українське коріння та з перших днів вторгнення активно допомагає військовим, за що в 2023 році отримала подяку від головного управління розвідки МО України за систематичну допомогу та активну громадянську позицію у боротьбі за незалежність України.

Більше про компанію та послуги тут.

Джерело матеріала
loader