На фронті загинув військовий, телеоператор Ігор Захаров, який вважався зниклим безвісти
На фронті загинув військовий, телеоператор Ігор Захаров, який вважався зниклим безвісти

На фронті загинув військовий, телеоператор Ігор Захаров, який вважався зниклим безвісти

Ігор Захаров мобілізувався ще на початку повномасштабного російського вторгнення та служив у Нацгвардії.

На війні загинув військовий, колишній оператор каналів «Україна» та «1+1» Ігор Захаров, який вважався зниклим безвісти. Про це повідомив Інститут масової інформації з посиланням на колегу Ігоря, кореспондентку Наталю Малярчук.

Ігор Захаров долучився до Сил оборони України ще на початку повномасштабного російського вторгнення, служив у Нацгвардії.

За словами Наталії Малярчук, рік тому її колишній колега зник. Лише днями були виявлені останки, і експертиза підтвердила, що це він. Із захисником попрощалися сьогодні, 19 вересня.

«У нього була супер здібність, перетворювати напружені ситуації на ржач і розряджати будь який конфлікт. Це – людина-посмішка. Я за п'ять років робити з ним ніколи не бачила його в пригніченому стані. У нього були проблеми, як у всіх людей, але він дуже по філософськи ставився до життя. Поряд з ним не було безвихідних ситуацій», — поділилася спогадами Наталя Малярчук.

На фронті загинув військовий, телеоператор Ігор Захаров, який вважався зниклим безвісти - Фото 1

Ігор Захаров/фейсбук

В Ігоря Захарова залишились дружина і донька.  

«Детектор медіа» висловлює щирі співчуття рідним та близьким захисника. 

Фото: Ігор Захаров/фейсбук-сторінка Марини Хацаюк

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Теги за темою
війна
Джерело матеріала
loader
loader