На Сумщині внаслідок російського обстрілу пошкоджені будинки журналістів «Ямпіль.INFO»
На Сумщині внаслідок російського обстрілу пошкоджені будинки журналістів «Ямпіль.INFO»

На Сумщині внаслідок російського обстрілу пошкоджені будинки журналістів «Ямпіль.INFO»

Це сталося 12 та 13 вересня, коли російські військові нанесли серію ударів керованими авіаційними бомбами по Ямполю

У селищі Ямпіль Сумської області внаслідок російського обстрілу пошкоджені будинки журналістів видання «Ямпіль.INFO» Сергія Одарченка та Ганни Томіної.

Про це розповів головний редактор видання «Ямпіль.INFO« Олександр Соломко, передає ІМІ.

Це сталося 12 та 13 вересня, коли російські військові нанесли серію ударів керованими авіаційними бомбами по Ямполю.

Як розповів Соломко, один зі снарядів вибухнув за 50 метрів від будинку журналіста Сергія Одарченка, внаслідок чого в його квартирі вибило вікна. Через небезпеку Сергій разом із дружиною був змушений покинути свій дім та селище.

Також постраждала квартира кореспондентки Ганни Томіної, чий дім зазнав пошкоджень під час удару по промисловому об'єкту. Через загрозу повторних атак Ганна виїхала разом із донькою.

Ямпіль розташоване в 20 кілометровій прикордонній зоні, останнім часом росіяни найчастіше скидають КАБи на житлові квартали селища.

Фото: Олександр Соломко/Фейсбук

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Теги за темою
Обстріл
Джерело матеріала
loader
loader