У Покровську окупанти зруйнували обладнання, що транслювало «Громадське радіо» та місцевий канал «Капрі»
У Покровську окупанти зруйнували обладнання, що транслювало «Громадське радіо» та місцевий канал «Капрі»

У Покровську окупанти зруйнували обладнання, що транслювало «Громадське радіо» та місцевий канал «Капрі»

Мовлення припинилося на невизначений термін

У Покровську на Донеччині внаслідок застосування невстановленого засобу ураження російською армією 17 вересня було зруйновано передавальне обладнання, що транслювало, зокрема, «Громадське радіо» та місцевий телеканал «Капрі». Про це йдеться на сайті радіо.

У коментарі «Детектору медіа»  виконавчий директор «Громадського радіо» Кирило Лукеренко повідомив, що мовлення припинилося на невизначений термін, оскільки безпекова ситуація не дозволяє проводити аварійно-відновлювальні роботи на передавальній станції.

«Раніше ми змушені були припинити роботу в Гірникуз міркувань безпеки та у зв'язку з відсутністю можливості поповнення запасів пального на обладнанні генерації енергії. Перед тим в районі Гірника були зруйновані ЛЕП і пошкоджені електричні підстанції, через що припинилося постачання електричної енергії від мереж Обленерго»,— повідомив виконавчий директор «Громадського радіо».

З 28 серпня Громадське радіо почало мовлення у Покровську Донецької області на частоті 99,6 FM.

У травні Громадське радіо отримало частоти у м. Дружба Сумської області (89,9 FM), населених пунктах Велика Михайлівка та Подільськ Одеської області (88,7 та 92,0 FM).

  • Читайте також: Телеканал «Капрі» з Донеччини під час війни: хороші громади, погані громади

Фото: Національна поліція 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Теги за темою
війна
Джерело матеріала
loader
loader