Відомий військовослужбовець негативно висловився про alyona alyona та Jerry Heil
Відомий військовослужбовець негативно висловився про alyona alyona та Jerry Heil

Відомий військовослужбовець негативно висловився про alyona alyona та Jerry Heil

Ігор Шолтис пояснив, чому негативно ставиться до alyona alyona та Jerry Heil, а також Олега Псюка та Івана Клименка.

Військовослужбовець батальйону "Нахтіґаль" Ігор Шолтис (позивний Гаррі Шульц) пояснив, чому негативно ставиться до українських артисток, які цьогоріч представляли Україну на Євробаченні-2024, alyona alyona та Jerry Heil. Свою позицію він висловив у випуску проєкту "Станція Краматорськ" ведучими якого є українські фотографи-документалісти Костянтин та Влада Ліберови.

Зокрема, саме Ігор Шолтис напередодні поїздки дівчат опублікував відео-нарізку в якій артистки говорять, що збори на армію ріжуть охоплення, яке тоді стало вірусним. В розмові Влада Ліберова запитала, чому тоді так трапилося, Шолтис пояснив:

"Чудові козаки з Курган & Agregat чомусь збирають мільйони роблячи щодня по 5 по 10 репостів різних зборів, вони просто не відмовляють, люди такі за своєю натурою, не вхопили зірки. Для мене загалом така вишиватна тусовка дуже видима за своїми вчинками, вчинками їх партнерів, очільників і тому подібне. Що стосується Альони Альони і Джері Хейл і їхньої тусовки Enkо, для мене все зрозуміло", — сказав військовослужбовець.

Він також пояснив, що для нього стало тригерним, що, наприклад, той самий Олег Псюк, який є фронтменом гурту "Kalush" підтримав блогерка Олександра Волошина, який втік з України, а їх продюсер Іван Клименко і досі не повернувся в Україну після Євробачення-2024.

"За крайній час це два основних тригери, це те, що Псюк з Калуша підтримав Волошина. Він підтримав чувака, який звалив нелегально за кордон, перед тим за кілька тижнів сказавши, що українці винні в ураженні росіянами дитячої лікарні. Їхній основний продюсер, головний організатор їхньої тусовки Іван Клименко після Євробачення в Україну так і не повернувся, знаходиться в Іспанії, до речі, там де якраз в аеропорту бачили пана Волошина, там же, де Спартак Субота і ці всі просто моральні …. Тому для мене історія з ними зрозуміла", — пояснив військовослужбовець.

Нагадаємо, раніше ми писали, що блогер Волошин підтвердив чутки про виїзд з України та пояснив своє рішення.

Крім цього, Фокус писав, що слідом за Олександром Волошиним з Українивиїхав його друг-ілюзіоніст Дмитро Євтушенко.

Джерело матеріала
loader
loader