Застосовують майже все, що мають, – депутатка Запорізької районної ради про наслідки атак росіян
Застосовують майже все, що мають, – депутатка Запорізької районної ради про наслідки атак росіян

Застосовують майже все, що мають, – депутатка Запорізької районної ради про наслідки атак росіян

Про це 24 Каналу розповіла журналістка та депутатка Запорізької районної ради Аліса Сисоєва, зазначивши, що 17 вересня відбувся один з наймасштабніших обстрілів КАБами за останні 3,5 місяця.

Щодня обстрілюють прифронтові регіони

Через обстріли, що відбулись за останню добу на Запоріжжі, загинула 74-літня жінка, також є троє поранених – дві 67-літні пенсіонерки і чоловік, який відмовився від госпіталізації. Постраждалим, за словами депутатки, надали необхідну допомогу. Зараз їхній стан є стабільним.

Наслідки цього обстрілу жахливі. Росіяни "стерли" приватні будинки, також поцілили в багатоквартирний двоповерховий будинок. Вже закінчилася пошуково-рятувальна операція. Людям, чиї будинки постраждали, обіцяють надати допомогу, зокрема, із залученням міжнародних партнерів,
– пояснила журналістка.

Ворог два дні поспіль бив КАБами по Комишуваській громаді і також під атакою опинилось селище Юльївка Запорізького району, де також катастрофічні наслідки обстрілів – будинки зруйновані вщент.

Також окупанти майже щодня обстрілюють цивільне населення прифронтових регіонів Запорізької області з артилерії. Крім того, росіяни використовують для здійснення атак "Шахеди".

Росіяни для ударів по Запорізькій області застосовують майже все, що мають. Імовірно це може бути пов'язано з тим, що вони намагаються розширювати можливості для подальших бойових дій. Через це найбільше страждають саме прифронтові регіони,
– зауважила Аліса Сисоєва.

Що відомо про обстріли Запорізької області

  • Внаслідок авіаційної атаки 17 вересня по Комишуваській громаді загинуло двоє людей, а п'ятеро зазнали поранення. Також були понівечені кілька приватних будинків та інфраструктурний обʼєкт.
  • Впродовж минулої доби росіяни обстріляли з авіації 12 населених пунктів Запоріжжя, зокрема, Комишуваху, Юльївку, Григорівці, П'ятихатки та інші. Через ворожі атаки, одна жінка загинула, дві жінки і чоловік зазнали поранення внаслідок атаки КАБами. Також пошкоджені приватні будинки та майно.
Теги за темою
Новини України
Джерело матеріала
loader
loader